Tarsus’ta kamp sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta kamp sürüyor


 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu, 3’üncü dönem kamp çalışmalarına devam ediyor.

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Mücahit Emin Polat, yaptığı yazılı açıklamada, kampın oldukça verimli geçtiğini kaydetti. Teknik Direktör Ergün Aytekin'in geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Adana'da tedavi göreceğini dile getiren Polat, Aytekin'in 12 Ağustos'ta takımla birlikte Avanos kampında yer alacağını ifade etti.
Emin Polat, Manavgatspor ile oynanan hazırlık maçının 75. dakikasında saha içerisinde çıkan futbolcular arasındaki bazı centilmenlik dışı hareketler nedeni ile maçın tatil olduğunu, Teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda rakip futbolculara yumruk atan kaleci Muhittin Çağrı Yazlık'ın disiplinsiz ve Tarsus İdmanyurdu kulübüne yakışmayan bu davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakıldığını ifade etti.
Polat, “Yönetim kurulu olarak genç futbolcuların gelişimi ve Tarsus İdman Yurdu'na kazandırılması için azami gayret içinde olduğumuz malumdur.Ancak genç futbolcular olmak üzere,takımda bulunan tüm sporcu ve Teknik adamlar 1923 tarihli Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübüne yakışan davranışlar göstermekle sorumludur. Bu hususu kamu oyuyla paylaşmakla birilikte hocamızın yokluğunda takımın başında Yardımcı Antrenör Emrah Volkan Sayılgan bulunacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA