Halit Şimşek: “Otogar krizine O sebep oldu” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Halit Şimşek: “Otogar krizine O sebep oldu”


 

Mersin’de iki yıldır yılan hikayesine dönen Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (MEŞOT) yaşanan krizin sorumlusu olarak FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu gösterildi.

Haber Merkezi

MEŞOT’un işletme ihalesini 3 yıllığına 20 milyon TL ile kazanan Şimşek Group’un patronu Halit Şimşek, bürokratların Başkan Burhanettin Kocamaz’ı yanlış yönlendirdiğini, bunu pek çok defa dile getirmelerine rağmen seslerinin duyulmadığını söyledi. 
“Amaçları Burhanettin Kocamaz’ı başarısız gösterip, Mersin’de kaos yaratmaktı” diyen Şimşek, “Kurbanlarından biride otogar meselesiydi ki amaçlarına da ulaştılar. 1,5 senedir Mersin’de otogar krizini bitiremediler veya bitirmek istemediler. Hele esnaf temsilcisinin her defasında bana söylediği bir şey vardı, önceleri inanmıyordum hep bunu söylüyordu; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu’nun kendilerine sürekli ‘otogara girmeyin, sakın anlaşmayın Şimşek Group’la, bekleyin zaten belediyeye geçecek’.
Mersin halkını perişan ettiler bunun sorumlusu kim? Bu süreçte iki insan otogardan dolayı can verdi. Bu bürokratlar göz altına alındıklarından sonra otogar yazıhanecileriyle anlaşmamız da bunun kanıtıdır” diye konuştu.

“ZARIMIZ NASIL KARŞILANACAK?”
Gelinen süreçte Mersin Şimşek Group’un milyonlarca TL’yi bulan zararını kimin karşılayacağını da soran Halit Şimşek, “Anlaştığımız düşük bedel sonucu gelirimiz yıllık 2 milyon TL’yi buluyor, geri kalan 18 milyon bizden çıkıyor. Bunu tüm partiler ve sayın Burhanettin Kocamaz Büyükşehir Belediye Meclisi’ne veya encümene götürüp çözecek mi? Yada ödediğimiz paraları geri verip, ihaleyi karşılıklı iptal edecekler mi? Veya esnafa verilen fiyatlara çekecekler mi? Biz her türlü çözüme varız” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA