Demokrasi Nöbeti coşkuyla sonlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Demokrasi Nöbeti coşkuyla sonlandı


 

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu teröristlerin darbe girişimi ile başlayan ve 27 gün devam eden “Demokrasi Nöbeti” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da yaptığı konuşmanın ardından Mersin’de de sona erdi.

Haber Merkezi

Türkiye’de darbe girişiminin tarihi olan 15 Temmuz’dan bu yana tüm ülkede olduğu gibi Mersin’de de demokrasi nöbeti tutuldu. Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan milyonlarca vatandaş gibi Mersinliler deCumhuriyet Meydanı’nda nöbet tuttu. Demokrasi nöbetinin 27. ve son gününde yine binlerce Mersinli meydanı doldurdu. Son kez Demokrasi Nöbetine gelen vatandaşlar burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinde toplanan vatandaşlara hitaben yaptıkları konuşmaları dev ekranlardan izlediler.

“BU ASİL MİLLET GEREKEN CEVABI GEREKEN YERLERE İLETMİŞTİR”
Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “15 Temmuz gecesinden bu yana asil duruşunu bozmayan bu asil milletin huzurunda bizler de saygıyla ve hürmetle eğiliyoruz. Bizimki bir veda konuşması değil inşallah bundan sonra burada edindiğimiz güzel muhabbet ve dostlukla bu süreci devam ettireceğiz. Bu asil millet 15 Temmuz gecesinden bu yana dik duruşunu hiç bozmadı. Reisimiz ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi millet olarak bizler ancak ve ancak Allah’ın huzurunda ve rükuda eğiliriz. Sözün bittiği yerdeyiz. Ne kadar konuşursak konuşalım, bu asil milletin dik duruşu kadar etmez. Çünkü bu asil millet gereken cevabı gereken yerlere iletmiştir. Bu ülkeye ihanete kalkışanlar şunu iyi bilmelidir ki bu bayrak yere düşmeyecektir. Demokrasiye sahip çıkan tüm halkımız bunu bir kez daha göstermiştir. Bu süreçte Reisimizi, Uzun Adamı yalnız bırakmayan bu asil milletin huzurunda saygıyla eğiliyorum. Allah bu milleti ve Uzun Adamı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA