Kuvayi Milliye sezonu açtı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kuvayi Milliye sezonu açtı


 

Amatör Spor Kulüplerinden Kuvayi Milliye Spor Kulübü’nün yeni dönem yaz spor okullarının açılışı yapıldı.

Toroslar Belediyesi’nin Halkkent Mahallesi’nde tahsis ettiği spor sahasında çalışmalarını sürdüren takımın sezon açılışına; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da katıldı. Mersin’in en köklü ve başarılı kulüplerinden olan Kuvayi Milliye Spor’a başarılar dileyen Tuna, yaklaşık 13 yıllık görev süreleri içerisinde gerçekleştirdikleri planlı çalışmalarla Toroslar’ı sağlık, eğitim ve gençlik yönünde güçlü bir bölge haline getirdiklerini söyledi. Konuşmasında bölgeye kazandırdıkları tesislerden bahseden Başkan Tuna: “İlçemizde 10 spor tesisi inşa ederek, hizmete sunduk. Üç tesisimizi daha inşa etmekteyiz. Yaylalarımızda da iki tesisimizi hizmete sunduk. Toroslar Belediyesi olarak spora çok ciddi anlamda yatırımlar yaptık. Sadece Mersin bazında değil, Çukurova illeri bazında da en çok spor tesisine sahip olan belediyeyiz” dedi.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinden milli takıma sporcu gönderdiklerinin bilgisini de veren Başkan Tuna, amatör spora desteklerinin de artarak devam edeceğini söyledi. 
Daha sonra Kuvayi Milliye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akın, spora ve sporcuya sunduğu katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya bir teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Tuna da Kuvayi Milliye Spor kulübünün genç  yeteneklerine formalarını dağıttı. Program, Başkan Tuna’nın  sporcularla futbol oynamasının ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA