“Emeklerinize sağlık” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Emeklerinize sağlık”


 

Tarsus’ta yaşlı ve kimsesizlerin imdadına YASTEP ekipleri yetişiyor. Vatandaşlara ütüden tıraşa geniş bir hizmet yelpazesi sunuluyor.

Gülsen KAYA

Tarsus Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Sağlık Müdürlüğünün hazırladığı “Yaşlılara Saygı ve Temiz Evim Projesi (YASTEP)”nde ilk 6 aylık dönem tamamlandı. 
Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Füsun Kaleli, proje ekibine ilk 6 aylık dönemini tamamlamasından dolayı “Emeklerinize sağlık” diyerek, teşekkür etti. İkinci dönemde yeni bir ekiple hızlı bir şekilde projenin devam edeceğini söyleyen Kaleli, projenin önemli bir destek sağladığını söyledi. 

ÜTÜDEN TIRAŞA GENİŞ HİZMET YELPAZESİ
Projeyle değişik mahallelerde oturan yaşlı ve kimsesizler ile huzurevinde kalan vatandaşlara hizmet veriliyor. Kendi başlarını işini yapamayan yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara her gün sıcak yemek götürülürken, ev ve çevre temizliği de yapılıyor. Evde kalanların kirli giysileri toplanıyor ve bunlar Sağlık Müdürlüğü'nde oluşturulan çamaşırhane ve ütüleme ünitesinde yıkanıp, ütüleniyor. Ayrıca hamam ihtiyaçlarıyla birlikte, erkek yaşlı ve kimsesizlerin berber sorununa da çözüm üretiliyor. Yine evlerde bulaşık ve çamaşırlar yıkanıp, giysiler ütüleniyor. Ayrıca Sağlık Müdürlüğü ekiplerince ihtiyaç sahibi vatandaşların sağlık kontrolleri ve bakımları yapılıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA