Kadın sorunları fotoğrafla anlatılacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kadın sorunları fotoğrafla anlatılacak


 

Mersin Üniversitesi bünyesindeki MERKAM, “Yaşamın İçinden Kadın” temalı 1. Uluslararası Fotoğraf Yarışması için harekete geçti.

GÜLSEN KAYA

Mersin Üniversitesi Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi (MERKAM) “Yaşamın İçinden Kadın” temalı 1. Uluslararası Fotoğraf Yarışması için düğmeye bastı. Mersin Fotoğraf Derneği ile birlikte yürütülecek yarışmaya son katılım tarihi 5 Şubat 2017 olarak açıklandı. 
Başvuran eserler için 18 Şubat 2017 tarihinde toplanacak jüri, sonuç bildirimini 3 Mart 2017 tarihinde açıklayacak. Ödül Töreni ve halka sunum ise 8 Mart 2017 Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yapılacak. 
Mersin Üniversitesi bünyesinde, kadın sorunlarını araştırma ve geliştirme hizmetleri veren bir hizmet birimi olan MERKAM, görevleri şöyle; “Eğitim, kültür, hukuk ve sağlık alanlarında kadın sorunlarına ilişkin bilimsel araştırma ve kültürel projeler yapmak ve bunların uygulanmasını sağlamak, yurt içinde ve yurt dışında Kadın sorunları ile ilgili konularda toplumsal cinsiyet bakış açısıyla araştırmalar ve eğitim toplantıları yapmak, yapılan çalışmaları desteklemek, kadın sorunları ile ilgili kurum ve kuruluşların çalışmalarına katkıda bulunmak, ortak proje yürütmek, danışmanlık hizmetleri vermek ve iletişim ağı oluşturmak, yerel yönetimlere proje üretmek, üretilen projelere danışmanlık ve destek vermek, merkezin amaçları doğrultusunda yayın yapmak, Atatürk ilke ve devrimleriyle kazanılmış hakları ve kadınların birey olması konusunda ulusal ve uluslar arası konferans, sempozyum, seminer vb. faaliyetler düzenlemek, sivil toplum örgütleriyle iletişim kurmak, ortak faaliyetler düzenlemek”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA