Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında yeni dönem | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında yeni dönem


 

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı olarak atanan Tuğamiral Kadir Yıldız, yeni görevine başlamış olması münasebetiyle Vali Özdemir Çakacak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi

İskenderun Deniz Üs Komutanı iken Milli Savunma Bakanlığı’nın 1 Ağustos 2016 tarihli ve 2016/516 sayılı kararı ile Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı olarak atanan Tuğamiral Kadir Yıldız, yeni görevine başlamış olması münasebetiyle Vali Özdemir Çakacak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 Sahil Valilik Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Tuğamiral Yıldız’ın Şeref Defterini imzalamasının ardından Valilik Makamına geçildi.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çakacak, dünyanın sayılı orduları arasında önemli yere sahip Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önemini vurguladığı konuşmasında “ Türk Ordusu’nun 2200 yıllık geçmişinden gelen birikim ve tecrübeyi en modern imkanlarla birleştirerek dünya çapında iyi bir şekilde tanınan şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri devletimizin ve milletimizin gözbebeği, geleceğimizin de teminatıdır” ifadelerinin kullandıktan sonra bir önceki görev yeri olan İskenderun’da yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla tanınan Tuğamiral Yıldız’a yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu.
 Vali Çakacak ve Tuğamiral Yıldız’ın bir süre sohbet etmesinin ardından kabul sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA