Şimdi destek zamanı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şimdi destek zamanı!


 

Kaynak arayışının sürdüğü MİY’de loca satışları başlarken, kombine fiyatları da belli oldu!

ALİ ŞANLI

Yaşadığı yönetim krizi ve maddi zorluklar nedeniyle Süper Lig’den PTT 1. Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu’nda kaynak arayışı sürürken kombine fiyatları belli oldu ve Mersin Stadyumu’ndaki locaların satışları da başladı.
MİY Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada kombine fiyatları; Kale arkaları 50, Maraton 100, Kapalı 150 ve VİP kombine fiyatları 250 TL olarak bildirildi. 

37 LOCA SATIŞTA!
Ayrıca 2016-2017 sezonu loca satışları ile ilgili yapılan açıklamada da, “2016-2017 sezonu itibariyle kullanıma açılacak 37 adet locanın satışına başlanmıştır. 10 ile 14 kişi arası kapasitelere sahip olan localar sezonluk sözleşme ile satışa sunulmaktadır. 
Locaların özellikleri ve avantajları ise şöyledir; Mersin İdman Yurdu’nun ev sahibi olduğu tüm PTT 1Lig, Türkiye Kupası ve dostluk maçlarına giriş imkanı, özel loca girişi, maç atmosferini her anıyla hissedebileceğiniz loca önü geniş, konforlu koltuklar, TV, telefon, mini bar, loca mobilyaları, havalandırma sistemi, portmanto ve kilitli dolaplar, internet hizmeti, locanızı şirket görselleriyle brand etme imkânı (Loca içi ve dışı branding), stadyum içerisinde park yeri olanağı, organizasyon olmayan günlerde önceden bildirmek koşuluyla locanızı ücreti karşılığında toplantı odası olarak kullanabilme imkânı, Mersin Stadyumu’nda düzenlenecek dünya çapında etkinliklere bilet satın alma önceliği, yılda ortalama 20 maç ve locanın koltuk sayısı ve yerine göre farklılık göstermektedir” denildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA