Müteahhitlerden Vali Çakacak’a ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Müteahhitlerden Vali Çakacak’a ziyaret


 

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci ve beraberindeki heyet, Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz gecesi yapılan darbe teşebbüsüne ilişkin olarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Merkezi

15 Temmuz Darbe Girişimine karşın, devletin ve milletin yanında olduğunu belirten Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP), Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile makamında bir araya geldi. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen kabulde Vali Özdemir Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; şöyle konuştu: “Maalesef 15 Temmuz’da ülkemiz büyük bir badire atlattı. O gün ülkemizi bölmeye, parçalamaya çalıştılar. Daha önce yaşanan darbelerin hiç birinde Türkiye Büyük Millet Meclisi silahlı saldırıya uğramamıştı. Millet iradesine, millete ve demokrasiye yapılan bu girişime yüce milletimiz “durun” dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısıyla siyasi görüş farkı gözetmeksizin bütün halkın ülkesine ve Milletine sahip çıkmak adına tanklara, uçaklara ve helikopterlere karşı ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara inmesi çok büyük bir irade, dünyada böyle bir millet örneği bulunmuyor.”
Vali Özdemir çakacak, bundan sonraki süreçte ekonominin aktörlerine de büyük görevler düştüğünü belirterek, iş dünyasının özellikle bugünlerde yatırımlarını arttırmasını ve istihdam ortamı oluşturması gerektiğini belirtti. Çakacak, bu çabalar sayesinde ekonomimizin daha da güçlenerek iyi bir konuma ulaşacağını da sözlerine ekledi.

“ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI”
MERYAP Başkanı Nesim Ekinci de,  yüce milletimizin, 15 Temmuz Cuma gecesi demokrasisine ve hukukun üstünlüğüne kasteden bir saldırıyı geri püskürttüğünü belirterek, “Artık şu çok açıktır: Bu Aziz Milleti kimse ne parçalayabilir, ne de bölebilir. Ülkemizde “Çanakkale Ruhu” yeniden canlandı. Bu badirenin içinden birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları artarak çıktık. O gün tüm dünya bunu görmüş oldu“ dedi.

“ŞİMDİ GÖREV SIRASI BİZLERDE”
15 Temmuz gecesi insanların canlarını kaybetme pahasına sokaklara akın ettiğini belirten Nesim Ekinci, artık bugünden sonra Türkiye’yi yeniden geleceğe bakan, coşkulu bir ülke haline getirmek için sıranın iş dünyasında olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Milletimiz sadece 15 Temmuz Gecesi sokağa çıkmakla kalmadı. O günden sonra 10 milyon dolar para bozularak, bankalara yatırıldı. Bu tip durumlarda millet ne yapar, paraları çeker. Türk milletimiz tam tersi parasını bozdurup, bankalara gitti. Bugünden itibaren bizlere düşen de ülkemizde hayatı bir an önce olağan akışına döndürmektir. Bu çerçevede üzerimize düşeni yapacağız. Mersin inşaat sektörü olarak bir an önce ekonomimizi güçlendirmek, yolumuza hiçbir kesintiye uğramadan devam etmek azmindeyiz. Bunun içinde işlerimizin başında, yatırımlarımıza kesintisiz devam ediyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA