FETÖ’ya lanet olsun! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FETÖ’ya lanet olsun!


 

Fettullahçı terör örgütüne lanet yağdıran Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, “Bu vatan toprağı ancak ve ancak bize mezar olur” dedi.

Hediye Eroğlu-Soner Aydın

Belediye binası önünden halka seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, FETÖ terör örgütüne de ağrı sözlerle yüklendi. 
“Biliyorsunuz ülkemiz yıllardır PKK belası ile uğraşıyor” diyen Kocamaz, bu uğurda on binlerce insanın bu vatan, millet, ülkede birlik ve beraberlik için şahadet şerbeti içtiğini, bir kısmının da gazi olduğunu anımsattı. 
“Halen de bu hainlerle mücadele ülkenin birçok bölgesinde devam ediyor” diyen Burhanettin Kocamaz, 15 Temmuz gecesi ise bir taraftan PKK bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya çalışırken, ülkemizin yıllardır yapılanan, sinsice yerleşen bir başka terör örgütü FETÖ ile karşı karşıya geldiğini kaydetti. 

“BU ÜLKEDE HİÇ KİMSE DEMOKRASİYİ ASKIYA ALAMAYACAK”
“Ordumuzun içersine gizlenen bu hainler maalesef 15 Temmuz gecesini ülkemizde kaosa dönüştürdüler” diyen Başkan Kocamaz, “Sivil halka saldırdılar, demokrasinin kıblegahı TBMM’ye, polislerimize, özel harekata saldırdılar ve maalesef yüzlerce insanımız hayatını kaybetti.
Ama bu 15 Temmuz dost, düşman herkese bir şey öğretti; artık bu ülkede ihtilal dönemleri bitmiştir. Bu ülkede hiç kimse demokrasiyi askıya alamayacaktır. Bu millet bu şekilde bayrağına devletine, vatanına sahip çıktığı sürece, demokrasisine cumhuriyetine sahip çıktığı sürece, bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyen hainler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” dedi. 

“FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ HEP BİRLİKTE LANETLİYORUZ”
15 Temmuz akşamı darbe girişiminden ilk olarak ülkenin geçmişten buyana sigortası olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin harekete geçtiğini belirten Burhanettin Kocamaz, “Bu ihtilalin önlenmesinde ilk fişeği sayın Devlet Bahçeli çekmiştir. Sayın genel başkanımız daha hiçbir siyasi parti genel başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı bir açıklama yapmadan, sayın başbakanımızı arayıp, ‘Biz sizin yanınızdayız, bu ülkede ihtilallere karşıyız, demokrasi için ne gerekiyorsa biz sizlerle beraber hareket edeceğiz’ diyerek, çok büyük bir moral desteği vermiştir
Allah’a çok şükür ki bugün gelinen noktada belki şehitler verilmiştir ama bu ülkede insanlarımız dimdik ayakta olduğu,u bir ve beraber olduğunu, demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkacağını dost, düşman herkese göstermiştir. Dolayısıyla bu elim olayı bu birliktelik adeta fırsata dönüştürüştür.
İnşallah bundan sonra tüm milletimiz ile birlikte siyasi parti genel başkanları ve bu ülkeye gönülden sevdalı bütün insanlarımız bu barış ve kardeşlik ortamının sürdürülmesi için üzerine düşen görevi yapar ve bu ülkede ilanihaye birlik ve beraberlik içerisinde huzur içerisinde yaşamaya devam ederiz.
Yıllardır terörün her türlüsü lanetliyoruz demiştik. Bugün de FETÖ terör örgütünü hep birlikte lanetliyoruz” diye konuştu. 

“BU VATAN TOPRAĞI ANCAK VE ANCAK BİZE MEZAR OLUR”
15 Temmuz gecesi Mersin Valisi Özdemir Çakacak başkanlığında oluşturulan koordinasyon içerisinde kendisini de yer aldığını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, açıklamasını şöyle sürdürdü: Biz de olayları hep birlikte takip ettik. Çünkü bizim bu ülkenin sade bir vatandaşı olarak da, yöneticisi bir belediye başkanı olarak da demokrasiye, cumhuriyete sahip çıkma mecburiyetimiz vardı. Bu ülkeye darbelerle el koymak isteyen hainlere karşı durma mecburiyetimiz vardı.
Burnumuzun dibindeki Suriye’de yaşanan olaylar, Suriye’den buraya kadar gelip aramızda dolaşan insanlar bize vatansızlığın ne demek olduğunu gösterdi, çok yakından izlettirdi. Suriyelilerin gidecek bir yeri vardı; Türkiye ama Allah korusun bu ülke Suriye’deki bir kaos ortamına düştüğünde bizim gidecek bir başka yerimiz de yok. Bu vatan toprağı ancak ve ancak bize mezar olur”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA