Polis makamda başkan mecliste! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Polis makamda başkan mecliste!


 

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey yönetici gözaltına alınırken, Başkan Kocamaz Ankara’ya çıkarma yaparak, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile buluştu.

Kocamaz Ankara’ya çıkarma yaptı

Hediye Eroğlu

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda aralarında başkan yardımcısı, genel sekreter, özel kalem müdürü, daire başkanlarının da bulunduğu 14 kişi göz altına alındı.
Aynı saatlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Ünel ile birlikte Ankara’ya çıkarma yaptı.

DEMOKRASİ MİTİNGLERİNDE BOY GÖSTERMİŞTİ
MHP’nin Grup Toplantısı’na katılarak Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Başkan Kocamaz’ın böylesine kritik bir süreçte Ankara’ya çıkarma yapması akıllarda soru işareti bıraktı. Belediyede paralel yapıyla mücadeleye yönelik eleştirilere her fırsattı sert yanıtlar veren Burhanettin Kocamaz, demokrasi mitinglerinde de AKP’liler ile boy göstermişti.  
Belediyedeki en önde gelen kurmaylarının gözaltına alınması sonrası Başkan Kocamaz’ın da gözaltına alınıp alınmayacağı kamuoyunda merak konusu oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA