Erkunt Traktör’e Mersin’den büyük ilgi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erkunt Traktör’e Mersin’den büyük ilgi


 

Erkunt Traktör Yurtiçi Satış Müdür Yardımcısı Yalçın Sertel, Anadolu’yu karış karış gezerek çiftçiyle buluştuklarını söyledi. Sertel, saha ziyaretleri kapsamında Mersin ve daha birçok ilde ziyaret edilen köy ve kasabalarda çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

12 yılda 40 bin çiftçinin tarlasına bereket getirdi

Türkiye’nin yerli tasarım traktörü Erkunt, gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla Anadolu’yu karış karış geziyor, çiftçilerle buluşuyor. Toplu bakım günleri, Ramazan sohbetleri ve yıl boyunca devam eden tarla denemeleriyle sahada olan yetkililer, yeni model traktörlerinin performans ve teknolojisi hakkında çiftçilerin sorularını cevapladı.

Erkunt Traktör Yurtiçi Satış Müdür Yardımcısı Yalçın Sertel, saha ziyaretleri kapsamında Adana, Hatay, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır, Ankara, İzmir, Bolu, Bursa, Amasya ve daha birçok ilde ziyaret edilen köy ve kasabalarda çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.
12 yılda 40 bin çiftçinin tarlasına bolluk ve bereket getirdiklerini belirten Sertel, “Doğru traktör kullanım eğitimi ile başlayan etkinliklerde, hassas tarım uygulamalarından başlayarak, küresel ısınmanın olumsuz bir sonucu olarak görülen kuraklığın tehlikelerinden, dünyanın nasıl korunacağına kadar uzanan bilgileri çiftçilerimizle paylaştık” dedi.
Bu organizasyonlarla kendilerine duyulan güven ve traktörlerin performansına ilişkin memnuniyeti sahada bir kez daha ölçme fırsatı bulduklarını kaydeden Sertel, “Sanayi Bakanlığı tarafından 2015 yılının sonunda onaylanan Erkunt AR-GE Merkezi’nin yaptığı çalışmaların temelinde her zaman çiftçilerin görüş ve önerileri bulunuyor. Çiftçilerden gelen her türlü ürün geliştirme ya da AR-GE yönelik öneriler, Erkunt’un çalışma şekli ve programını oluşturuyor” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ EN İYİ TRAKTÖRÜ ÜRETMEK”
12 yıl önce sahaya çıktıkları ilk günden beri üzerinde durdukları başlıca konunun en iyi traktörü üretmek olduğunu anlatan Sertel, şöyle devam etti:
“Hedefimiz en çok sayıda traktör üretimi değil, en konforlu, en donanımlı ve en tasarruflu traktörü üretmek. Türkiye’deki ilk yerli tasarım traktör markası olarak 12 yılda 40 bin çiftçinin tarlasında olmak da bunun en güzel kanıtıdır. Çiftçilerimizin bize duyduğu güvenin her zaman farkında olduk ve hep daha iyisi için çalıştık. Bundan sonra da aynı felsefeyle hareket ederek, Türkiye’den başarılı ve kalıcı bir marka çıkabileceğini tüm dünyaya göstereceğiz.” (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA