Gençler umut veriyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gençler umut veriyor!


 

İkinci hazırlık maçında Konya Selçukspor ile 2-2 berabere kalan Mersin İdman Yurdu’nda gençler umut veriyor.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nun Davraz kampı hız kesmeden devam ediyor. U21 takımında oynayan oyuncuların çoğunluğu oluşturduğu kamp, daha çok kondisyon ve taktik çalışması ile devam ediyor. Davraz kampında ikinci hazırlık maçını da oynayan Kırmızı Şeytanlar Konya Anadolu Selçukspor ile 2-2 beraber kaldı. Goller ise alt yapıdan yetişen yetenekli oyunculardan Emrah ve Tolga’dan geldi.

GENÇLER SAHADA
Mersin İdman Yurdu sahaya; Hasan (Selçuk), A.Kadir (Ahmet Çukadar), Gökhan Akkan (Mesut), Milan Mitrovic (Sait), Emrecan, Nurullah Kaya (Furkan), Kudbettin, Ahmet Bener (M.Ali Kaçar), Emrah, Mahmut ve Tolga (Hilmi) onbiriyle sahaya çıktı.
Rakip Konya Anadolu Selçukspor ise sahaya Mücahit (Alptekin), Faruk (Arif), Ahmet (Ufukhan), Volkan, Maksun (Ahmet), Oğuz (Serhat), Ali Kuleli, Gökhan (İsa), Burak (Ali Aydın) ve Seddak (A.Kadir) onbiriyle çıktı.
Kırmızı-Lacivertliler maça çok hızlı bir başlangıç yaparak 3.dakikada Emrah ve 10.dakikada Tolga’nın golleriyle durumu 2-0′a getirdi. İlk yarının ortalarında rakip Konya Anadolu Selçuksporlu Burak durumu 2-1′e getiren gollü attı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarı çoğunlukla orta saha mücadelesi şeklinde geçerken rakip Konya Anadolu Selçukspor maçın son bölümünde Seddak’la durumu 2-2′e getiren golü attı. Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca maç 2-2 sona erdi.
Teknik Direktörler Levent Arıkdoğan ve Nasır Belci maç sonunda genç oyuncularımızın özellikle ilk yarıda iyi bir mücadele ve oyun ortaya koyduklarını, bu durumun ilerisi için umut verdiğini belirttiler. Anlaşılması düşünülen oyuncularında katılımıyla daha da iyi bir kadro haline geleceklerini sözlerine eklediler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA