‘Mersin’de sorun fazlaydı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Mersin’de sorun fazlaydı


 

İki sezon önce Rusya liginden Mersin İdman Yurdu’na gelen ancak Kırmızı Lacivertliler’de istediği ortamı bulamadığı için fazla başarılı olamayan yetenekli oyuncu Welliton basına ilginç açıklamalarda bulundu.

ALİ ŞANLI

“Mersin’de kendi adıma çok iyi iki sezon geçirdim” diyen Welliton, “İki takımı kıyaslamam doğru olmaz ama Mersin’de saha dışı sorunlar fazlaydı ve futbola konsantre olmak zordu. Buna rağmen iyi bir çıkış gösterdik. Kayserispor ise çok iyi yönetilen bir kulüp. Burada kendimi ve oyun karakterimi çok daha iyi ifade edebileceğimi düşünüyorum” dedib 
Mersin’in iki sezondur gol yükünü çeken, sözleşmesi sona erdikten sonra ise aynı Nakoulma gibi Kayserispor’un yolunu tutan Welliton da Sarı-Kırmızılı camiayı heyecanlandıracak mesajlar yolladı Avusturya’dan... Mersin’den ayrıldıktan sonra birçok takımdan teklifler aldığını söyleyen Brezilyalı forvet, “Zaman zaman sakatlıklar yaşamasaydım şimdiden belki burada da gol krallığı yaşamıştım. Ama sanırım bunu gerçekleştireceğim yer Kayserispor olacak. Rusya’dan sonra yeniden gol krallığı yaşamak istiyorum. Bu, önümüzdeki sezon zor gibi geçecek görünse de bence mümkün” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA