‘Kazı-Kazan’ kampanyası başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Kazı-Kazan’ kampanyası başlıyor


 

Forum Mersin, Kazı-Kazan kampanyası ile ziyaretçilerinin alışveriş keyfine heyecan katmaya devam ediyor. Kazı-Kazan kartlarını kazıyanlar, televizyondan sinema biletine, mini hoparlörden tablet bilgisayarlara kadar birçok farklı hediye kazanıyor!

Haber Merkezi

Mersinlilerin buluşma noktası Forum Mersin, eğlendiren ve kazandıran etkinliklerine devam ediyor.  1-15 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek  ‘Kazı-Kazan’ kampanyası kapsamında Forum Mersin’den alışveriş yapan ziyaretçiler birbirinden farklı hediyeleri kazanma şansını yakalayacak. Kazı-Kazan kampanyasına katılmak için aynı gün içinde en az 100 TL ve üzeri tutarında alışveriş yapmak yeterli. Alışveriş sonrası hediye edilen Kazı-Kazan kartını kazıyan ziyaretçiler, televizyondan powerbank’e, küçük ev aletlerinden taraftar t-shirtüne kadar pek çok farklı hediye seçeneklerinden birinin sahibi olma fırsatını yakalıyor.
Forum Mersin’de aynı gün içerisinde yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde fiş ya da faturanızla birlikte kampanya masasına kaydınızı yaptırarak birbirinden farklı hediye seçeneklerinden birine sahip olabilirsiniz. 
Hem eğlendiren hem kazandıran yaşam merkezi Forum Mersin, onlarca hediye seçeneğiyle ziyaretçilerinin alışveriş keyfine heyecan katacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA