Büyükşehir’de FETÖ operasyonu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir’de FETÖ operasyonu


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 11 personel görevden uzaklaştırıldı.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, FETÖ terör örgütü ile ilgili basında çıkan haberler üzerine belediyede oluşturulan OHAL Koordinasyon Kurulu'nun 27 Temmuz 2016 tarihinde yapılan toplantısında görülen lüzum üzerine 11 personel hakkında araştırma ve inceleme yapılmasına karar verilerek Teftiş Kurulu'na sevk edildiğini belirtti. 
Kocamaz, "Soruşturmanın selameti açısından 11 personel Başkanlığımca, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince, 27 Temmuz 2016 tarihi itibariyle görevlerinden uzaklaştırılmıştır. Mersin Büyükşehir Belediyesi demokrasi ve milli iradenin Mersin'deki merkezidir. Milli iradeye aykırı hiçbir unsurun belediyemizde varlığına imkan sağlanamaz. 15 Temmuz, Türk demokrasisine yapılan menfur bir saldırıdır. Türk milleti tarafından asla kabul edilemez. Bu konuda ülkede birlik ve bütünlüğümüze, demokrasi ve cumhuriyetimize yapılan hiçbir saldırı Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tasvip edilemez. Bu elim olayı milletimize yaşatan FETÖ terör örgütüne ve yandaşlarına belediyemizde yer yoktur. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak her kim olursa olsun, demokrasi düşmanlarını lanetliyoruz" dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA