Akdeniz’de spora destek sürecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de spora destek sürecek


 

Akdeniz Belediyesi, gençleri sokağın risklerinden uzaklaştırarak spora kazandıran spor kulüpleri, yönetici ve teknik adamlara destek olmaya devam ediyor.

Eş Başkan Yüksel Mutlu, Akdeniz Belediye Spor Futbol Kulübü bünyesinde bulunan futbol takımlarının yöneticileri ile bir araya geldi. Akdeniz Belediye Spor Kulüp Başkanı Faik Eroğlu'nun da katıldığı buluşmada Eş Başkan Mutlu, belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen, spora ve sporculara her türlü malzeme ve ulaşım desteğinde bulunmayı sürdüreceklerinin altını çizdi. 

ÖNCELİKLİ HEDEF FUTBOL OKULLARI AÇMAK!
Toplantıda, Akdeniz Belediyesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yönetici ve teknik adamları da söz alarak, taleplerini, öneri ve eleştirilerini yöneltti. Söz alan Akdeniz Belediye Spor Koordinatörü Mehmet Akar, öncelikli amaçlarının, Akdeniz ilçesine bağlı tüm beldelerde 'futbol okulları' açmak olduğunu, çocukları ve gençleri spora kazandırmak, yetenekleriyle öne çıkan sporcuları belediyenin futbol takımlarına transfer etmek istediklerini belirtti. Akademi Ligi'ne resmi başvuru yaptıklarını da kaydeden Akar, kulüp bünyesindeki futbol takımlarına yapılan malzeme yardımlarını anlattı, ihtiyaç duyulan diğer malzemeleri de yakında temin ederek sporculara ulaştıracaklarını dile getirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA