Kimsesiz çocuklara unutulmaz bir gün yaşattılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kimsesiz çocuklara unutulmaz bir gün yaşattılar


 

Mersin Genç Fenerbahçeliler Derneği, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası bünyesindeki yurtlarda kalan 12 kimsesiz çocuğa unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuklarla kahvaltıda buluşan Fenerbahçeli taraftarlar, gün boyunca çocuklarla oyunlar oynadı, fotoğraflar çekildi.

Mersin Genç Fenerbahçeliler Derneği, örnek bir organizasyona imza attı. Fenerbahçeli taraftarlar, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası bünyesindeki yurtlarda kalan 12 kimsesiz çocuk ve 4 bakıcı anneyi kahvaltıda misafir etti. Çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan taraftarlar, çocuklarla parkta oynayıp, bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Taraftarlar adına konuyla ilgili açıklama yapan Yağmur Güngör, organizasyonun 2016 yılının başında vefat eden tribün lideri Sefa Kalya adına düzenlendiği belirtildi. Güngör, "13 Ocak 2016 tarihinde Genç Fenerbahçeliler tribün lideri Sefa Kalya ağabeyimizi kaybettik. Bu acı kayıptan sonra Sefa Kalya adını yaşatabilmek ve adına hayır duası almak amaçlı bütün şehirlerdeki temsilcilikler yardım amaçlı işler yapmaya başladı. Biz de bu grubun bir parçası olarak ağabeyimiz adına çocuk esirgemede yaşayan çocuklarımızla kahvaltı ve park organizasyonu düzenledik. Orada hissettiğimiz duyguları ne kadar anlatmaya çalışsak da yaşamadan anlaşılmıyor, kelimeler yetmiyor. Her birinin yüzündeki mutluluğu görmek bile bizim için dünyalara bedeldi. Sohbetler oyunlar ve sonunda ağabeyimize giden dualar. Ağabeyimiz adına yaptığımız organizasyonda çocukları bu denli mutlu etmek yüzlerinde o mutluluğu görmek bizlere yeter. Her fırsatta böyle güzel organizasyonlar yapmaya da devam edeceğiz. Allah ömür verdikçe ağabeyimizin adını yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız" dedi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA