“Engelliyorsunuz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Engelliyorsunuz”


 

Büyükşehir Belediye Başkan Kocamaz, Mersin’de ilçe belediyelerin tali yol asfaltlama taleplerine isyan etti.

Mersin’de ilçe belediyelerin tali yol asfaltlama taleplerine isyan eden Büyükşehir Belediye Başkan Kocamaz, bu işlerin kendi verdikleri sözleri engellediğini savundu. Kocamaz, “Bundan sonra bu tür teklifleri meclis gündemine getirmeyeceğim. Kimse kusura bakmasın” dedi. 

Hediye Eroğlu

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı ikinci birleşimi, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Toplantıda; 14’ü idari, 40’ı komisyondan gelen rapor, 3’ü idari teklif ve 1 adet de komisyon teklifi olmak üzere toplam 58 konu görüşüldü. 
Tarsus Belediye Başkanı  Şevket Can, Mustafa Tunca Çelik, Berna Bahar Nerarar, Levent Dölek, Yusuf Özaydın, Yüksel Vatan, Abdurahman Çokgönlü ve Bedri Kuran mazeretli olduğu Meclis’e, Başkan Burhanettin Kocamaz’ın, tali yolların asfalt taleplerine tepkisi damga vurdu.

“ÖNCE VERDİĞİMİZ SÖZLERİN TUTALIM”
Meclis gündeminde ilçe belediyelerden gelen çok sayıda tali yol asfalt teklifi bulunmasına üzerine Başkan Kocamaz, Bu tür gelen talepleri meclise getirmeyeceğiz. Bizim vatandaşa verdiğimiz sözlerin dışına çıkıyoruz, önce verdiğimiz sözleri yerine getirelim. Kimse kusura bakmasın. Bundan sonra kesinlikle meclise havale etmeyeceğim. Bu tür şeyler, vatandaşa verdiğimiz sözleri yerine getirmemizi engelleyecek. Lütfen biraz daha duyarlı davranalım. Bunlar tali yollar. Sonradan yapılması gereken, yapılmasa da olacak işler. Bu 10 kilometrelik yol yerine 2-3 köyün yolunu yaparım ben. Şimdi bunu kabul edelim ama hiçbir zaman öncelik vermeyeceğim, herkes bilsin” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA