Teknopanel zirveye demir attı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Teknopanel zirveye demir attı


 

Mersin firması Teknopanel, başarısı ile göğsümüzü kabarttı. İstanbul Sanayi Odası’nın “Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu - 2015” araştırması sonuçlarına göre bu yıl da sandviç panel sektörünün lider kuruluşu Teknopanel oldu.

Haber Merkezi

Teknopanel Mersin’de kurulduğu 2005 yılından bu yana Türkiye çatı ve cephe panelleri sektörüne öncülük ediyor. Modern tesislerinde ısı, nem, ses yalıtımı ve yangın dayanımı sağlayan; hızlı ve kolay montaj olanağı sunan çatı ve cephe sandviç panelleri üreten Teknopanel, geniş bayi ağı ile Türkiye’nin her köşesinde yer alan endüstriyel, ticari, sosyal ve benzeri yapılara hizmet veriyor.
2014 yılına göre 28 sıra birden yükselerek lider konumunu güçlendiren Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, “Sandviç panel sektöründe başarıyı gösteren en önemli kriterler ürün gamı, üretim kapasitesi ve dağıtım gücüdür. Toplam 69.000m2 üretim tesislerimiz, yıllık 10.000.000 m2 sandviç panel ve 850.000 m3 EPS üretim kapasitemiz, etkili ve geniş bayi ağımızla Türkiye coğrafyasının her noktasına ulaşıyor, liderlik parametrelerinin hepsini karşılıyoruz. Yalnızca Türkiye’de değil, 3 kıtada 55 ülkeye ihracat yaparak uluslararası pazarlarda da gücümüze güç katıyoruz. Bunların yanında bir dönüşüm projesi üzerinde çalışıyor ve tüm iş süreçlerimizi en küçük ayrıntısına kadar yeniden değerlendirerek verimliliğimizi artırmayı, bayilerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte liderliğimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA