Bizi yalnız bırakmayın! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bizi yalnız bırakmayın!


 

Isparta’da kamp startı veren Mersin İdman Yurdu’ndan, Mersin’e; “Bizi yalnız bırakmayın” çağrısı geldi.

ALİ ŞANLI

2016-2017 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu’nda, Isparta/Davraz kampı başladı. Çoğunluğu altyapıdan gelen yetenekli gençlerden kurulu profesyonel A Takım kadrosu günde çift antrenmanla güç topluyor. 
Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz’daki Sirene Otel’de 10 gün boyunca sürdürecek Kırmızı Lacivertli ekip, Davraz’daki ilk antrenmanını Teknik Direktör M. Levent Arıkdoğan  ve Nasır Belci nezaretinde dün gerçekleştirdi. Kamp kadrosunda 24 futbolcu yer alan Mersin İdman Yurdu’nda yabancı futbolculardan Abdulrahman Khalili, İsveç Olimpik Milli Takımıyla Rio 2016 Olimpiyat Oyunlarında yer aldığından kampa katılamadı. Oyuncu İsveç Olimpik Milli Takımı’nın maçları sonrası Mersin’e gelecek. 
Bir diğer yabancı oyuncu Loret Sadiku ise geçen sezondan kalan sakatlığı sebebiyle ülkesinde İsveç Milli Takım doktorlarına tedavi olduğu için kampa 1­2 gün gecikmeli katılacak.

“KURTULUŞ SAVAŞI”
Kısa bir açıklama yapan Teknik Direktör M. Levent Arıkdoğan, kampın çok verimli geçeceğini umduklarını, eksiklerin tamamlanması için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. “Bu kampın gerçekleşmesi için destek olan başta Kulüp Başkanımız Hüseyin Çalışkan olmak üzere Yönetim Kurulumuza teşekkür ederiz” diyen Arıkdoğan,bu zor zamanda desteklerini esirgemeyen herkese minnettar olduklarını, taraftarların da kendilerini Mersin İdman Yurdu’nun ‘Kurtuluş Savaşı’nda yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA