Eski güzel günlere döneceğiz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eski güzel günlere döneceğiz!


 

11 yıl aradan sonra Mersin İdman Yurdu’nun başına geçen Teknik Direktör Arıkdoğan: “Eski güzel günlere döneceğiz!”

SONER AYDIN

Geçtiğimiz sezon kötü bir performans sergileyerek küme düşen Mersin İdman Yurdu, yeni sezon öncesi top başı yaptı. Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek Kırmızı-Lacivertliler ilk antrenmanını yeni teknik adamı Levent Arıkdoğan önderliğinde Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Antrenmana as takımdan hiçbir oyuncu katılmazken, Cuma güne kadar kadronun toplanması bekleniyor.

11 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

Son olarak 2014-2015 sezonunda Kırmızı-Lacivertli ekibin başında sahaya çıkan Levent Arıkdoğan, antrenman öncesi yaptığı açıklamada “Uzun yıllar önce bu takımda hocalık yapmıştık, şimdi yeniden geldik. Bize yeniden bir görev verildi. Şuan tüm takım yok. Anlaşma yapan var, anlaşamayanlar var. Anlaşma yapanları bekliyoruz. Cuma gününe kadar tamamen toplanacağız. Mersin İdman Yurdu’nu tekrar eski günlerine döndürmek için buradayız” dedi.

“KALANLARLA DEVAM EDECEĞİZ”

İlk kamp çalışması için Alanya’ya gideceklerini dile getiren Arıkdoğan, “Zaman çok kısaldı. Kamp ve antrenman işlerini hızlandıracağız. Takımdan ayrılacak isimler belli değil henüz. Gidenler gidecek biz kalanlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu sezon alt yapıya daha fazla önem vereceğiz. Alt yapı kadromuzu kurduk. Eğer verileni alırlarsa biz üzerlerine çok fazla düşeceğiz. Alt yapıdan futbolcuları oynatmaya çalışacağız. Çünkü biz Mersinliyiz. Yıllarca Mersin’de futbol oynadık. Mersinli olarak elimizi taşın altına koyduk. Taraftar bizim her şeyimiz. Taraftar olmazsa kulüpler anlamsızdır. 90 dakika boyunca desteklesinler. Futbol bir oyun. Kazanmak da var kaybetmek de. Biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Herkes bunun bilincinde olsun” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA