“Bize inanın” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bize inanın”


 

Formasını giydiği MİY’e teknik direktör olarak gelen Levent Arıkdoğan, kente; “Bize inanın” çağrısı yaptı.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda yönetimin yola devam kararı alması ile sıcak gelişmeler ardı ardına yaşanıyor.

Teknik direktör sorunun çözmek için yapılan girişimler sonuç verdi. Kırmızı-Lacivertliler Teknik Direktör olarak Mersin'in eski futbolcusu Levent Arıkdoğan ile anlaştı. Mudanya’dan gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MİY Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ile görüşen Arıkdoğan, yapılan son toplantıda el sıkıştı.

Levent Arıkdoğan önderliğindeki teknik heyette Yardımcı Antrenör Nasır Belci, Önal Arıca, Özgür Gökdurna ve Kaleci Antrenörü Semih Dülger görev alacak.

Yıllarca Mersin forması giyen Arıkdoğan, yaptığı ilk açıklamada, “Ekibim ve futbolcularımla beraber çok çalışarak güveninizin karşılığını fazlasıyla vermek için burada olduğumuza inanmanızı istiyorum. Bir aylık bir zamanımız kaldı. Kadromuzu çok çabuk oluşturmamız gerekiyor. Gençlerimize çok önem vereceğiz. Allah’ım yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

MİY TOP BAŞI YAPTI

Öte yandan dün Macit Özcan Tesisleri'nde toplanan teknik kadro önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladı. Yeni sezonun ilk idmanı ise saat 17:30’da başladı. Birkaç gün Mersin'de çalışacak olan takım daha sonra belirlenen yerde kamp yapacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA