Polisten dayak iddiası! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Polisten dayak iddiası!


 

Mersin’de darbe girişimini protesto etmek amacıyla ailesiyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na giden Din-Birsen Mersin İl Başkanı Muttalip İnceler, araç parkı yüzünden tartıştığı trafik polislerince darp edildiğini iddia etti.

15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine karşı önceki gün akşam ailesiyle birlikte Cumhuriyet Meydanı'na gelen Toroslar İlçe Müftülüğü'ne bağlı din görevlisi ve Din-Birsen Mersin İl Başkanı Muttalip İnceler, araç parkı yüzünden 3-4 trafik polisinin kendisini darp ettiğini iddia etti. 

Hastaneden rapor alarak kendisini darp ettiğini iddia ettiği polislerden şikayetçi olan İnceler, “Paralelci darbecilerin darbe girişimine karşı bir vatandaş olarak ailemle protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı’na geldik. Aracımı önceki gece olduğu gibi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yakınlarına park etmek istedim. Oradaki sivil polis, buraya park edebileceğimi ancak geçen araçların benim aracıma zarar verebileceğini söyleyerek, biraz ileri park etmemi söyledi. Ben de ‘tamam’ diyerek biraz ileri gitmek için hareketlenmişken o sırada bir trafik polisi aracından inerek, sert bir şekilde aracımı buraya koyamayacağımı söyledi. Ben kendimin din görevlisi olduğumu, sendika il başkanı olduğumu, ailemle birlikte demokrasiye sahip çıkmaya geldim dememe rağmen, 'Siz din görevlisi olarak, imam olarak devleti siz mi koruyacaksınız, defolun gidin' diyerek bana hareket etmiştir, çocuklarımın yanında beni rencide etmiştir. Ben de ahlak dışı konuştuklarını söylememe rağmen 3-4 tane trafik polisi, bu paralelcilere bağlı olduğunu düşündüğüm polisler beni darp ederek, eşim ve çocuklarımın yanında beni zorla sürükleyerek Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde bir odaya aldılar. Orada halen kendimi tanıtmama rağmen, din görevlisi olduğumu söylememe rağmen perdeleri kapatıp ışığı söndürerek bana işkence yaptılar" dedi. 
Vücudunun birçok yerine darbe aldığını söyleyen İnceler, "Çeneme vurdular. Bileğimde, sağ elim üzerinde ve kolumdan işkence gördüm. Devlet Hastanesi’nden darp raporu aldım. Bir hafta istirahat verdi. Şu anda sendikal faaliyetlerden, din görevimden mahrum kaldım. Emniyete giderek ifademi verdim, şikayetçi oldum, artık iş savcılıkta. Bu gibi paralelci vatan hainlerine yüce Türk milletini emanet etmeyeceğiz. Sütçü İmamlar daha bitmedi. Biz Allah’ın izni ile vatanımızı savunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA