Formaya sahip çıkalım! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Formaya sahip çıkalım!


 

Ligde kötü günler yaşayan ve bir alt lige düşerek taraftarlarını üzen Mersin İdman Yurdu’nda sezon içinde yaşanan tek olumlu gelişme Store Mağazası’na kavuşması oldu.

ALİ ŞANLI

Bu sezon faaliyete giren Mersin İdman Yurdu Store, yeni ürün ve formalarıyla taraftara hizmet vermeye devam ediyor. Uzun yıllardır eksikliği hissedilen Store Mağazası Forum AVM girişinde faaliyet gösteriyor. Bir grup taraftar tarafından hizmete sunulan Store’un işletmeciliğini ise Hazar Yusuf Gökel yapıyor.
Mağazada şu anda yaklaşık 100 çeşit ürün bulunuyor. Forma, tişört, eşofman, şort, atkı ve benzeri aksesuarların bulunduğu store’da fiyat aralığı ise 7,5 TL’den 100 TL’ye kadar.. Forma ve özel tasarımlı tişörtlerin fiyatları ise 30 ile 70 TL arasında…  Store’da şu anda bir de kampanya var. Bazı ürünlerde bir forma yada tişört  alana diğeri ücretsiz veriliyor.  

“ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”
Kulübün yaşadığı bu zor günleri el birliği ile atlatmaları gerektiğini söyleyen Hazar Yusuf Gökel, taraftarı kulübe destek olmaya çağırdı. Gökel, “Biz store projesiyle kulübümüze destek olmayı amaçlamıştık. Taraftarlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Her taraftar Store’dan temin edeceği ürünlerle kulübe bu zor günlerinde destek olacaktır. Ayrıca tribünlerimiz de aynı renge boyanacaktır. Store mağazamızın kulübe mali açıdan hiçbir külfeti yoktur, bilakis yıllık kazancından yüzde 10’unu kulübümüze sözleşme gereği vermektedir. Eğer kulüp yönetimimiz uygun gördüğü takdirde biz store olarak kulübümüzün alt yapısının sportif ürünlerini de temin etmeye hazırız. Taraftarlarımızın özel ürünlerde yaptığımız kampanya ilgi göstermesini, store mağazamıza sahip çıkmaya çağırıyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA