Sıra teknik adama geldi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sıra teknik adama geldi!


 

Olağanüstü kongre kararını iptal ederek, mevcut yönetimle devam kararı alan Mersin İdman Yurdu’nda hareketli saatler yaşanıyor!

ALİ ŞANLI

Kırmızı lacivertli kulübün yaşadığı zor şartlar masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz geçmişte kulübe hizmetleri dokunmuş bir kaç teknik adam ve spor adamları ile görüş alışverişinde bulundu. Yapılan toplantıya Başkan Hüseyin Çalışkan, Futbol Şube Sorumlusu Vedat Yüksel, ASKF Başkanı Mithat Ertaş, efsane menajer Hacı Bayram Birinci, kulübün arma isimlerinden Faruk Karadoğan, teknik adamlar Nasır Belci ve Levent Arıkdoğan katıldı. 
Toplantıda kulübün geleceğine ilişkin öneriler masaya yatırıldı ve yaşanan son gelişmeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda mevcut kadronun pazartesi gününden itibaren top başı yapması için çağrıda bulunulduğu, bir kaç gün Mersin’de yapılacak çalışmanın ardından Kızılcamam ya da Bolu’da hazırlık kampı için düğmeye basıldığı öğrenildi.
Toplantıda Nasır Belci ve Levent Arıkdoğan’a teklif götürüldüğü ve göreve çağrıldığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamlar görevi kabul etmeleri halinde yeni sezonda Mersin İdman Yurdu’nun başına geçecek. Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, transfer tahtasının açılması ve kulübün acil ödenmesi gereken borçları ile ilgili Vali Özdemir Çakacak ile yeniden bir araya geleceği, krizi atlatmak için planlama yapacağı öne sürüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA