Okan ve Kaplan’dan profesyonel imza | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Okan ve Kaplan’dan profesyonel imza


 

Spor Toto 3. lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus idman Yurdu, Mersin Amatör Süper ligi ekiplerinden Tarsusgücü’nün gelecek vaad eden oyuncularından Okan Biçer ve Kaplan Kaya Tekin ile 3 yıllık profesyonel imza atarak renklerine bağladı.

ALİ ŞANLI

Tarsus idman Yurdu Kulüp Başkanı Av. Önder Ege, Basın Sözcüsü M. Emin Polat, Altyapı Sorumlusu Cem Kavalcı, 2. başkan Uğur Uyar ve Tarsusgücü Antrenörü Onur Biçer'in de hazır bulunduğu Burhanettin Kocamaz Tesislerinde Okan Biçer ve Kaplan Tekin için imza töreni düzenlendi.

1999 doğumlu kaleci Kaplan Kaya Tekin, 1998 doğumlu santrafor Okan Biçer, imza töreninin ardından, “Bizler Tarsusluyz. Birçok profesyonel kulüp bizleri istedi.  Fakat biz Tarsus idman Yurdu'nu tercih ettik. Tarsus idman Yurdu formasını giymekten onur ve gurur duyacağız. Allah utandırmasın. Tarsusgücü Antrenörü agabeyimiz Onur Biçer'e, Tarsus İdman Yurdu Başkanımız Önder Ege'ye, Yönetim kurulu Üyemiz Cem Kavalcı'ya teşekkür ederiz. Bize güvenenleri utandırmayacağız” dediler.

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Av. Önder Ege'de Okan ve Kaplan'ın gelecek vaad eden ve Tarsus idman Yurdu'na uzun yıllar hizmet edeceklerine inandıklarını belirterek, Tarsus idman Yurdu'na ve her iki oyuncuya hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA