Belirsizlik sürüyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Belirsizlik sürüyor!


 

Mersin İdman Yurdu için beklenen zirve de gerçekleşti ancak hala belirsizlik sürüyor! Kulüp için Vali Çakacak ve Başkan Kocamaz biraraya gelirken, bu zirvenin takıma katkısı önümüzdeki günlerde belli olacak.

ALİ ŞANLI

Yaşadığı yönetim ve para krizi nedeniyle kayyuma doğru sürüklenen Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü’nde belirsizlik sürüyor. Takımın içerisinde bulunduğu çıkmazdan kurtulabilmesi için genel kurul kararı alınırken, yapılan ilk kongrede aday çıkmaması üzerine ikinci defa kongre kararı alan ve ilk toplantısını da 11 Temmuz’ta gerçekleştiren Kırmızı-Lacivertliler, yeterli çoğunluluğun sağlanamaması nedeniyle 18 Temmuz’da tarihi bir kongre yapacak.
Kulüp, ikinci kongrenin ikinci etap toplantısında da yeterli çoğunluğu sağlayamayıp, yeni yönetimini seçememesi halinde kayyuma devrolacak. 

BEKLENEN ZİRVEDEN NE ÇIKTI?
Tarihi kongreye günler kala Mersin İdman Yurdu’nda beklenen zirve ise önceki gün gerçekleşti. Vali Özdemir Çakacak Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti. Kentin genel sorunlarının konuşulduğu toplantıda yaklaşan genel kurul öncesi Mersin İdman Yurdu da masaya yatırıldı. Vali Çakacak ve Başkan Kocamaz ziyarette kulübün gidişatı, mevcut borçları ve çözüm önerilerini konuştu. 
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın da bu hafta içerisinde vali ve belediye başkanı ile bir üçlü zirve yapması bekleniyor. Vali ve başkanın önümüzdeki bir kaç gün içerisinde yeniden biraraya gelerek gelinen son durumu masaya yatıracağı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA