Bodrum katından Avrupa Şampiyonasına | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bodrum katından Avrupa Şampiyonasına


 

Bir apartmanın bodrum katındaki spor salonunda çalışmalarını sürdüren ve üst üste 3 yıl Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 13 yaşındaki Arda Gelen, Milli Takım kampına çağrıldı.

Boks ile 2011 yılında merkez Toroslar ilçesindeki bir apartmanın bodrum katında faaliyet gösteren Öpöz Altın Yumruk Spor Kulübü'nde tanışan Arda Gelen, antrenörü Bülent Öpöz ile birlikte kısa zamanda başarıdan başarıya koştu. 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi genç boksör, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında katıldığı müsabakalarda, 56 kiloda üst üste 3 kez Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Bu başarısı ile Mersin'e 3 kez art arda altın madalya kazandıran tek sporcu olan Arda Gelen, 23 Temmuz- 1 Ağustos tarihleri arasında Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'te yapılacak olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere milli takım kampına çağrıldı.

Kastamonu'daki 10 günlük milli takım kampının ardından Zagreb'e gidecek olan genç boksör, oradaki hedefinin de altın madalya olduğunu söyledi. Kendisine güvendiğini ve bunun için çok çalıştığını belirten Arda Gelen, "Amacım, Zagreb'de altın madalya kazanarak ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp, ülkemi ve kulübünü gururlandırmak" dedi.
Antrenör Bülent Öpöz de sporcusuna güvendiğini ifade ederek, "Madalya alacağını umuyorum. Kalbim hem kendi sporcum hem de Milli Takım ile birlikte atıyor. İnşallah başarıyla dönecekler" diye konuştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA