“Daha yaşanılabilir bir Toroslar sevdamız” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Daha yaşanılabilir bir Toroslar sevdamız”


 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; 30 Mart 2014 seçimlerinin ardından 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile Toroslar Belediyesi’ne bağlanan mahallerde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Haber Merkezi

Özellikle yaz aylarının gelmesi ile hız kazanan çalışmalar kapsamında Güzelyayla, Kavaklıpınar ve Ayvagediği Mahalleleri’ni ziyaret ederek devam eden ve tamamlanan kilit parke yol çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu mahallelerde şuana kadar 35 bin metrekare kilit parke yol çalışması yaptıklarına dikkat çekti.
Mahalle gezileri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tuna, İlçenin dört bir yanında gerçekleştirdikleri çalışmaların vatandaşlar tarafından takdir toplamasının çalışma şevklerini daha da arttırdığını vurguladı.
Başkan Tuna: “Yeni mahallerimizde ciddi anlamda çalışmalar yapıyoruz. Merkez mahallelerimizde olduğu gibi bu mahallelerimizde de yeni yol açma ve düzenleme, park ve piknik alanlarının bakımı ile çevre düzenleme çalışmalarına yayla sezonu öncesinde ağırlık vermiştik. Vatandaşlarımıza daha nezih ortamlar sunabilmek için bu çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Ulaşımın daha kolay sağlanması için de mahallelerimizdeki bağlantı yollarını genişletirken, açılması gereken yolları da ulaşıma açıyoruz.Mahallelerimizde eksik olan yol ve kaldırımları tespit ederek, yenilerini yapıyoruz. İlçemiz yayla turizminin yoğun olarak yaşandığı bir bölge. Yazın nüfusu daha da artan Toroslarımıza layık olduğu hizmeti sunmak için büyük gayret gösteriyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA