Tarsus ay yıldızla aydınlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus ay yıldızla aydınlandı


 

Mersin’in Tarsus ilçesinin en işlek kavşaklarından biri olan Üzümlü Kavşağı, led armatürlü ay yıldızlı bayrakla renklendirildi.

Tarsus Belediyesi tarafından, Adana ve Mersin caddeleri ile Rasim Dokur Caddesi’ni bağlayan Üzümlü Kavşağı ay yıldızlı led armatürlü Türk bayrağıyla ışıklandırıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, uygulamanın diğer kavşaklarda da uygulanacağını belirtti.
Daha önceden şehrin bazı caddelerinde Ulu Önder Atatürk ve Türk bayrağını ledli armatürlerle aydınlattıklarını belirten Başkan Can, milli ve manevi değerlere her zaman sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini kaydetti. Ledli aydınlatmaların kente ayrı bir güzellik kattığını ifade eden Başkan Can, “Şehrimizin girişi ve önemli kavşaklarından olan Üzümlü Kavşağını led armatürlü ay yıldızlı bayrağımızla aydınlattık. Güzel bir çalışma oldu. Bu örnek bir çalışmaydı. Diğer kavşaklarımıza da bu tür aydınlatmalar yapacağız. Kentimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA