Mersin’e yakışmıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e yakışmıyor!


 

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, 9 günlük bayram tatili nedeniyle Mersin sahillerinde tatil yapmak isteyen vatandaşların, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin işletmekte olduğu Ayaş, Kızkalesi ve Yapraklı Koy sahillerinde şehre yakışmayan görüntü ve uygulamalarla karşılaştığını söyledi.

 Haber Merkezi

Mersin’in gözbebeği sahillerinde çirkin görüntülerin ortaya çıktığını belirten Kuyucuoğlu, “Toplanmayan çöpler, akmayan duş ve tuvalet suları nedeniyle tarafıma açılan onlarca telefonla belediye şikâyet edilmiş ve çözüm bulunması için dile getirmemiz istenmiştir” dedi. 

HİZMET YOK, İNKAR VAR!
Daha önceleri vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dile getirdiğinde belediye yöneticilerinin; inkâr, yalanlama ve hakaret boyutlarına varan açıklamalar yaptığını anımsatan CHP’li Serdal Kuyucuoğlu, “Yapraklı Koy sahillerindeki çöp yığınlarından, akmayan duş ve tuvalet sorunlarından, tuvalet olarak kullanılan soyunma kabinlerinden, kısaca tatil için gelen vatandaşlarımızın gözünde bozduğunuz ilimizin imajından kendinizi sorumlu hissediyor musunuz? Yoksa yine suçlamalarla olayı geçiştirmeye ve polemik yaratmaya devam mı edeceksiniz?

MERSİN’E YAKIŞMIYOR
Şehrimizin imajını yerle bir eden bu görüntüleri Mersin ilimiz ve halkımız hak etmediği gibi insan sağlığı ve çevre kirliliği açısından da son derece zararlı ve kötü görüntülerdir. Belediyece hiçbir hizmetin verilmediği, suların akmadığı ve çöp yığınları arasında tatil yapmaya çalışan vatandaşlara, şezlonglar 40 TL, günübirlik yapay ve açık 4 kişilik konaklama yerleri ise 300TL. gibi fahiş bir fiyatla vatandaşlara kiralanmaktadır. Turizm alanında gelişme sağlamaya çalışan ilimize, Belediyenin böyle bir kötülüğü yapmaya hakkı yoktur. Belediye yetkililerini; bu eleştirileri dikkate almaya, halkın aksayan hizmetler ve eksiklikler konusundaki şikayetlerini dinlemeye, görevlerini yapmaya, vatandaş yararına gerekeni yapmaya davet ediyoruz. Biz siyasetçilerin görevi ise, yetki aldığımız milletin sorunlarını onlar adına dile getirmek ve çözüm bulmaya çalışmaktır. Tarafımıza birçok fotoğraf ve video görüntüsü ulaştıran, sahillerdeki bu çirkin görüntü ve uygulamalarla ilgili, Belediye yöneticilerini bir kez daha görevlerini yapmaya davet ediyor, ilimize yakışmayan bu tür görüntülerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA