Başkan Kocamaz’ı kim üzdü? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Kocamaz’ı kim üzdü?


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, başka partilere gönül vermiş kişilerin birbirlerinin hakkında tek bir olumsuz eleştiri bile yapmadığını, MHP’de ise partililerin zaman zaman gaflete düşerek birilerine fırsat vermelerinin üzüntü yarattığını söyledi.

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programında partililer bir araya gelirken, programa birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu. Öte yandan partinin önde gelen isimleri yaptıkları konuşmalarda ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

KILIÇ’TAN “ONARIM” VURGUSU

İl Başkanın Sebahattin Kılıç, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada son günlerde parti içinde yaşanan ayrışmalara dikkat çekerek, zedelenen ülküdaşlık hukukunun onarılması çağrısında bulundu. Kılıç, “Bayramlaşmada sadece bedenler sarılmayacak, sadece eller tutuşmayacak; aynı zamanda kırılan kalpler onarılacak, incinen birlik ve beraberlik duyguları helalleşecektir. Bu itibarla bu dava uğruna çile çekmiş, emek vermiş, canı pahasına mücadele etmiş ülküdaşlarımızı ziyaret edelim, gönüllerini alalım. Bu bayramda dargınlıklar son bulmalı; sevgi, muhabbet ve coşku iklimi her şeye rağmen hâkim olmalıdır. Özellikle 1 Kasım sonrası aramıza atılmaya çalışılan nifak tohumları yeşermeden kurutulmalıdır. Bozulmaya çalışılan ülküdaşlık akdimiz, zedelenen ülküdaşlık hukukumuz onarılmalı, aramızdaki güven yeniden tesis edilmelidir. Ramazan Bayramı’nın, ülküdaşlarımız arasına ekilmeye çalışılan ayrık otlarının temizlenmesi hususunda bir fırsat; yapay, kısır ve sonu olmayan tartışmaların bitirilmesi noktasında bir eşik olmasını özellikle temenni ediyorum” dedi.

 

ÖZTÜRK; “İNŞALLAH SON SÖZÜ BİZ SÖYLEMEYİZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk de bayramlaşma konuşmasının büyük bölümünü ülke gündemine ayırdı. Suriyeli mültecilere vatandaşlık verilmek istenmesinin altında yatan nedenlere dikkat çeken Öztürk, “İnşallah bizleri son sözü söyleme mecburiyetinde bırakmazlar” diyerek iktidarı bu yanlıştan bir an evvel dönmeye davet etti.

 

BAŞKAN KOCAMAZ: “BİZE GÜVENMEYE DEVAM EDİN”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da son dönemde kendilerine yöneltilen eleştirilerle ilgili kendilerin oy veren kimsenin başının öne eğilmesine izin vermeyeceklerini belirterek “Bize güvenmeye devam edin” çağrısını yineledi. Başkan Kocamaz, “Bir bayram vesilesi ile yine bir aradayız. Bayramlar bizi bir araya getiren, birleştiren, bütünleştiren, kaynaştıran, manevi duyguları doruğa tırmandıran önemli günlerdir. Böylesine önemli bir dönemde, ülkemizin kan gölüne döndüğü şu günlerde bir araya gelmek ve her zamankinden daha fazla bir arada olmak mecburiyetindeyiz. Bizler bir arada olursak, yüreklerimizi, gönüllerimizi birleştirerek mücadele edebilirsek, geçmişte başardıklarımızı bugün de başarırız, çok daha büyük başarılara imza atarız. Bazı partilere gönül vermiş kişilerin bugüne kadar birbirlerinin hakkında tek bir olumsuz eleştiri bile duymazken, maalesef bizim bazı arkadaşlarımızın zaman zaman gaflete düşerek birilerine fırsat vermeleri bizleri üzüyor. Kimlerden nasıl bir belediye aldığımızı biliyorsunuz. Bize güvenmeye devam edin, biraz sabır, biraz dua ile bize destek verirseniz, bize oy verenler mahcup olmayacak, oy vermeyenler de yaptıkları hataya üzülecektir. Bugüne kadar hiçbir hizmet görmeyenler bile son 2 yıldır yapılan hizmetleri görüyor. O yüzden birliğimizi bozmak için dedikodu yapanlara ve sığ politikacıların bazı konuları acıte ederek siyaset yapma çabalarına da gereken yanıtı hep birlikte vereceğiz. Bizler, ufacık sıkıntıları büyüterek kendi arkadaşlarımızın ayağının önüne engel olmayacağız ve hareketi yıpratmayacağız. Allah’ın izniyle bize verilen 5 yıllık süreyle ilgili kimsenin başını öne eğdirmeyeceğiz. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Biz bu millete söz verdik ve yol arkadaşlarımızla sonuna kadar bu yolu yürüyeceğiz. Partimizin genel yapısı olarak da aramıza fitne fesat sokmak isteyenler olabiliyor. Ama biz aynı kimliği taşıyoruz, biz ülkücüyüz diyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partiliyiz diyoruz. Elbette birbirimizi eleştireceğiz ancak aramıza düşmanlık tohumları ekmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. Her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız. Bu itibarla bu bayramın hem ülkemizde hem de partimizde birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyor, herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Bayramlaşma programı partililerin birbirlerinin bayramını kutlaması ile sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA