Ödemeler yapıldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ödemeler yapıldı!


 

3’er maaş alacağı bulanan Khalli, Sadiku, Mitroviç ve Hakan Olgan’a az da olsa ödeme yapılması ile bu oyuncuların ellerini kollarını sallayarak takımdan ayrılmasının önü kesildi!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda kongre, yönetim ve hoca belirsizliği sürerken, futbolculara yapılması gereken gecikmiş ücretler ödenmeye başladı! Alacağı 3’er maaş bulunan ve 30 Haziran’a kadar ödenmemesi durumunda boşa çıkacak olan Khalli, Sadiku, Mitroviç ve Hakan Olgan’ın hesaplarına 1’er maaş yatırıldı. Yapılan son dakika ödemesi ile oyuncuların Mersin İdman Yurdu’ndan ellerini kollarını sallayarak ayrılmasının da önü kesildi. 
Öte yandan Kırmızı Lacivertlilerde 18 Temmuz’da yapılması düşünülen 3’üncü Olağanüstü Kongre öncesinde ise hala bir başkan adayının çıkmaması taraftarı endişelendiriyor. Kongrede Mersin İdman Yurdu’na hiç kimsenin sahip çıkmaması durumunda kayyum atanacak olması kulübün kapanması anlamına geliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA