Gözler Tarsus Devlet Hastanesi’nde! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gözler Tarsus Devlet Hastanesi’nde!


 

Sorunlarla gündeme gelen Tarsus Devlet Hastanesi’ne çıkarma yapan Vali Çakacak, Acil Servis inşaatı ile ısıtma ve soğutma sisteminin bir an önce tamamlanması için talimat verdi.

Haber Merkezi

Tarsus Devlet Hastanesi’nde yaşanan hijyen ve kalite sorunu ile devam eden tadilat çalışmalarının yarattığı sıkıntıların çözümü için Vali Özdemir Çakacak da harekete geçti. Tarsus’a çıkar yapan Çakacak, ilçe programına kaymakamlığı ziyaret ederek başladı. Kaymakam Bekir Atmaca’dan ilçede hali hazırda yapımı devam eden yatırımların son durumu ile ilgili bilgi alan Çakacak, daha sonra İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Çiftepala ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ruhi Koçak ile bir araya gelerek, önümüzdeki süreçte yapımı planlanan İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

ÇALIŞMALAR HIZLANSIN

Daha sonra Vali Çakacak, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastane girişinde Başhekim Op. Dr. Namık Kemal Erdoğan tarafından karşılanan Çakacak, ilk olarak hastanenin ana hizmet binasında geçici olarak hizmet veren Acil Servisi gezdi. Burada müşahade altında bulunan hastalarla yakından ilgilenen Çakacak, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından, hastane bahçesinde yapımına başlanan Acil Servis inşaatı ile ana hizmet binasında yapımı devam eden merkezi ısıtma ve soğutma sistemi ile ilgili Başhekim Erdoğn’dan bilgi alan Vali Çakacak, çalışmaların hızlandırılarak bitirilmesini ve bir an önce vatandaşın hizmetine sunulmasını istedi.

Vali Özdemir Çakacak Tarsus ilçe ziyaret programını Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’i ziyaret ederek tamamladı. Adliye binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Çelenk, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanması nedeniyle Tarsus’taki görev süresinin sona erdiğini belirtti.

Vali Özdemir Çakacak da Başsavcı Çelenk’e yeni görevinde başarılar diledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA