İş başa düştü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İş başa düştü!


 

Mersin İdman Yurdu’ndaki yönetim ve para krizinde geri planda kalmaya çalışan Kocamaz, camianın Bakan Elvan’dan umduğu desteği alamaması üzerine mecburen duruma el attı!

ALİ ŞANLI

Sezon başından buyana kötü günler geçiren ancak sahipsizlik nedeniyle yaşadığı yönetim ve para krizini çözemeyen Mersin İdman Yurdu’nda, taşıma suyu ile değirmeni döndürme çabaları sürüyor. 
Kırmızı-Lacivertli kulüpte Başkan Ali Kahramanlı’nın görevi bırakmasının ardından Hüseyin Çalışkan’ın başkanlığını destekleyip, yönetime de belediyeyi temsilen Özgür Sanal ve Vedat Yüksel’i vererek geri planda kalmaya çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kulübe sahip çıkılmaması ile direksiyona kendisi geçmek zorunda kaldı. 

ÖDEMEYİ BÜYÜKŞEHİR YAPACAK
Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan başta olmak üzere kent aktörlerinin takıma sahip çıkmaması ve gerekli desteği sağlamaması nedeniyle Haziran ayının sonuna kadar bazı futbolculara ödenmesi gereken miktar için çare yine Büyükşehir oldu. 
Sadiku, Mitroviç, Muammer Yıldırım ve Halkan Olkan’a ödenmesi gereken toplam 500 bin TL’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın girişimleriyle gelecek hafta içerisinde ödenmesi için düğmeye basıldı. 
Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ile bir araya gelen Başkan Kocamaz’ın, bu talebe olumlu cevap verdiği, kulübün bir kez daha zor duruma düşmemesi için 4 futbolcuya ait ödemeyi üstlendiği öğrenildi.
Bu ödemenin yapılamaması halinde 4 futbolcu boşa çıkacak ve sözleşmeleri otomatik olarak fesih olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA