“Tatile başlamadan, evinizi boşaltın” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Tatile başlamadan, evinizi boşaltın”


 

Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, “Tatile Başlamadan, Evinizi Boşaltın” sloganıyla yardımlaşma kampanyası başlattı.

Hediye Eroğlu

Tatil sezonunun başlamasına sayılı günler kala Makine Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şubesi başlattığı; “Tatile Başlamadan, Evinizi Boşaltın” ile önemli bir sosyal sorumluluk atağı yaptı. MMO; TEOG ve üniversite sınavlarının bitmesi ile yaz tatilinin başladığı şu günlerde öğrencileri ve velileri yardımlaşmaya çağırdı. 
‘Tatile Başlamadan, Evinizi Boşaltın’ sloganıyla düzenlenen yardımlaşma kampanyası kapsamında; üniversite hazırlık kitapları, testleri, TEOG hazırlık kitapları, testleri, evdeki her türlü hikaye, roman, öykü, masal kitabı başta olmak üzere kullanılmayan tüm giysiler, ayakkabılar, fazla gelen çarşaf, battaniye ve oyuncakların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için odaya getirilmesi istendi. 
MMO Mersin Şubesi’ne bırakılacak malzemeleri tasnif edip, ihtiyaç sahiplerine ve okullarına ulaştırmayı planlayan oda yönetimi; “Paylaşmak çoğalmanın başlangıcıdır” mesajı verdi. 

KIYAFETLER DAHA ÇOK SURİYELİLERE GİDECEK
MMO Mersin Şube Başkanı Oğuz Akar Tülücü, kampanyaya tüm Mersin halkını destek vermeye çağırarak, “Önceki gün başlattığımız kampanyamız okullar açılına kadar devam edecek. 3 ay boyunca kamuoyuna çağrılarımız devam edecek. İhtiyaç sahiplerinin tespitinde okul müdürleri ve muhtarlarla da görüş alışverişinde bulunacağız. Ayrıca özellikle kıyafet konusunda Suriyeli sığınmacılara yardımlarda bulunacağız” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA