Büyükşehir’in işini Silifke yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir’in işini Silifke yaptı


 

Büyükşehir’in sorumluluğunda olmasına rağmen bakımsızlık nedeniyle çok kötü durumda olan Taşucu Başkanlar Parkı’na, Silifke Belediyesi el attı!

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen bakımsızlıktan dolayı çok kötü durumda kalan Taşucu Başkanlar Parkı’nın iyileştirilmesi ve çevre düzenlemesinin yapılmasını sağlayan Silifke Belediyesi’ne, Taşucu Mahalle Muhtarı Mehmet Köylü’den teşekkür geldi.
Silifke Belediyesi’nin sorumluluğunda mahallenin ihtiyaçların bir bir tamamlandığının altını çizen Muhtar Köylü, Büyükşehir Belediyesiyle ilgili yaşadığı sıkıntıları gündeme getirerek, Büyükşehir yetkililerini göreve davet etti. 

“BÜYÜKŞEHİR’E DEFALARCA TALEPTE BULUNDUK”
Taşucu Başkanlar Parkı’nın mahalle merkezinde ve insanların yoğun olarak kullandığı bir park olduğunu hatırlatan Muhtar Köylü, “Bu parkımızın bakımı için defalarca Mersin Büyükşehir Belediyesine taleplerde bulunduk. Onların onların sorumluluğunda olmasına rağmen hiçbir yanıt alamadık. iki yıldır bu parkımız çok kötü durumdaydı ve bakımsız kaldı. Bizde en sonunda Silifke Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a bu talebimizi ilettik. Buradan isteklerimize ve ihtiyaçlarımıza anında karşılık veren Belediye Başkanımıza şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum. Sosyal Belediyecilik bu olsa gerek. Başkanlar Parkı’ndaki oturma bankları, yeşil alanlar, oyun alanları gibi mekânlar kısa sürede bakıma alınarak çalışmalar devam ediyor. İlçemizin nüfus olarak en büyük mahallesinden biriyiz. Bizlere ve mahallemize sahip çıkan Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“HİÇ BİR AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET GÖTÜRÜYORUZ” 
Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek, sorunları yerinde dinleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Başkanlar Parkı’nda incelemelerde bulundu. Bulundukları makamların hizmet makamları olduğunu da belirten Başkan Turgut, “İlçe belediyemizin kendi imkânlarıyla, kendi bütçesiyle, Silifke’de hiçbir ayrım gözetmeden 88 mahalleye yaptığımız güzel hizmetlerimizi bundan sonrada en iyi şekilde yerine getireceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden, ister Büyükşehir ister İlçe Belediyesi olsun bu çalışmalarımızı nereye olursa olsun götürüyoruz. Önemli olan muhtarlarımızın, halkımızın ve insanlarımızın taleplerini yerine getirmektir. Bize gelen talepler doğrultusunda biz bu hizmetlerimizi vatandaşımıza hizmet etmek için veriyoruz, bunun bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA