Potanın kraliçelerinin rakipleri belli oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Potanın kraliçelerinin rakipleri belli oldu!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın, FIBA Avrupa Ligi’nde ki rakipleri belli oldu!

ALİ ŞANLI

FIBA Kadınlar Euroleague ve Eurocup'ta Türk takımlarının rakipleri belli oldu. Almanya'nın Freising kentinde çekilen kurada, FIBA Kadınlar Euroleague'de Türkiye'yi temsil edecek takımlardan Fenerbahçe ve Mersin Büyükşehir Belediyesi A, Hatay Büyükşehir Belediyesi ise B Grubu'nda kendisine yer buldu.

HEDEF: PLAY-OFF
Mersin Büyükşehir Belediyesi As Başkanı Hikmet Avşar ve Genel Menajer Melahat Aydın, bizzat Almanya’ya giderek takip etti. Mersin’in grubunda, Fenerbahçe, ZVVZ USK Prague, Wisla Can-Pack, Dynamo Kursk, CMB Cargo Uni Györ, BLMA ve Famila Schio’nun yer aldığın açıklayan Avşar, “Avrupa ciddi bir lig. Bütün şampiyonların ve ligi ilk 3'de bitiren takımların olacağı bir lig. Onun içinde daha kuvvetli, 2 ligi kaldırabilecek iyi bir kadro kuruyoruz. Herhangi bir sakatlık durumunda yerine koyabileceğimiz sadece Avrupa için ekstra bir veya 2 yabancı oyuncu daha alacağız. Bu şekilde bir yapılanmamız var. Hem Türkiye hem de Avrupa'da play-off hedefliyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA