Lionslar, uyuşturucuya karşı sahneye çıktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lionslar, uyuşturucuya karşı sahneye çıktı


 

Mersin’de uyuşturucuya karşı yürütülen mücadeleye Lionslar’dan da destek geldi.

Hediye Eroğlu

 Mezitli, Çamlıbel ve Akdeniz Lions Kulüpleri, ‘madde bağımlılığı ile mücadele hizmetlerine’ fon oluşturmak amacıyla, sahneye çıktı!
Orhan Kemal’in ‘Tersine Dünya’ oyunu için 9 aylık yoğun ve titiz bir çalışma yürüten Lionslar, Özbay Sanat Merkezi Kurucusu Alpay Noyan Özbay’ın yönetmenliğinde Kültür Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu. İzleyicilerden tam not alan oyun, ayakta alkışlandı. 

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”
Etkinlik ile ilgili gazetemize konuşan 118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Selahattin Atan, oyuna gösterilen ilgiden dolayı Mersinlilere teşekkür ederek, bu tür faaliyetlerinin artarak devam edeceğini bildirdi.
Birçok sosyal sorumluluk projesinin yanı sıra madde bağımlığı ile mücadele konusunda önemli çalışmalara imza attıklarının altını çizen Atan, bu hizmetlerin daha iyi yürütülebilmesi için daha çok kaynağa ihtiyaç olduğunu belirtti. Kendilerinin de fon oluşturmak için bu tür etkinliklere imza attıklarını bildiren Selahattin Atan, yardımcı oyuncularla birlikte 15 yaşından 70 yaşına varan bir amatör oyuncu kadrosu ile oyunu sahneye koyduklarını söyledi. 
“Grubumuz özellikle son aylarda geceli gündüzlü çalışarak, büyük bir özveri ve fedakarlık ile etkinliğin gerçekleşmesini sağladılar. Ayrıca bu etkinlik kulüplerin birbirleriyle olan ilişkilerini geliştirmek için de önemli bir buluşma oldu. Sahneyi merak eden insanlar olarak tiyatro yapmaktan büyük keyif aldık” dedi.
Gösteri sonunda oyunculara teşekkür plaketi verildi.  

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA