Akdeniz denetimden başını kaldıramıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz denetimden başını kaldıramıyor!


 

Akdeniz Belediye Başkanı Türk, sürekli müfettiş denetimi altında olduklarını açıklayarak, “Mülkiye müfettişleri ile yoğun bir mesai harcıyoruz

Zira Mülkiye Başmüfettişi kısa bir süre önce belediyemizden, bizlere 'teşekkür ederek' ayrıldı. Fakat sanırız bayramdan sonra belediyemize başka bir ekip gelecek” dedi.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk ile Eş Başkan Yardımcıları Sebahat Gençtarih Cebe, Ülfiye Özcan ve Hâkim Baykara, Akdeniz sınırları içinde bulunan mahalle muhtarları ile iftar sofrasında bir araya geldi. 
Akdeniz Belediyesi tarafından şehir merkezinde bulunan bir restoranda organize edilen iftar yemeğine, Akdeniz ilçesine bağlı mahalle muhtarları yoğun katılım gösterdi. Konukları tek tek karşılayan Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, iftara katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ettiler. Ezan öncesi muhtarlara hitap eden Eş Başkan Türk, "Mübarek Ramazan nedeniyle sizlerle bir araya geldik. Mahalle halk toplantılarında da bir araya geliyoruz ve bu toplantılarımız devam edecek. Her türlü talep, öneri, şikâyet ve eleştirinizi dinlemeye hazırız. Hizmet birimlerinden arkadaşlarımız da burada ve notlarını alacaklar" dedi.

“BAYRAMDAN SONRA BELEDİYEMİZE YENİ BİR 'EKİP' BEKLİYORUZ”
"Belediyemizin içinde bulunduğu mali durumu biliyorsunuz" diyerek sözlerini sürdüren Türk, "Öte yandan sürekli müfettiş denetimi altındayız, mülkiye müfettişleri ile yoğun bir mesai harcıyoruz. Zira Mülkiye Başmüfettişi kısa bir süre önce belediyemizden, bizlere 'teşekkür ederek' ayrıldı. Fakat sanırız bayramdan sonra belediyemize başka bir ekip gelecek. Bunun müjdesini de verdiler. Bu nedenle sizlerle iletişimimizde kısa bir kesinti oldu. Fakat bunu telafi edeceğiz. Ülkemizde çatışma ve can kayıplarının sona ermesi tek temennimizdir. Dileğimiz, Ramazan ayı ve bayramının buna vesile olmasıdır" dedi.

“BAYRAM, BARIŞA, KARDEŞLİĞE VE ADALETE UMUT OLSUN”
Eş Başkan Yüksel Mutlu da iftar yemeğinin ardından Akdeniz ilçesi mahalle muhtarlarına hitap etti. Emek ve hizmetlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Mutlu, "Bizlerin amacı da halkımızı ve sizleri memnun etmek. El ele vererek, Akdeniz'de yapılması gerekenleri olanaklarımız ölçüsünde yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen ne görev ve sorumluluk varsa yerine getirmeye devam edeceğiz. Kapılarımız sizlere daima açıktır. Eş Başkan yardımcılarımız da her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye, sizleri dinlemeye devam edecekler. Umuyoruz ve diliyoruz ki bu anlamlı günler, ülkemizde barışa, kardeşliğe, eşitliğe, adalete umut ve çare olsun. Allah hepinizin orucunu kabul etsin. Teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
İftar yemeğinin ardından dualar okundu. Sonrasında ise, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk ile Eş Başkan Yardımcıları Sebahat Gençtarih Cebe, Ülfiye Özcan ve Hâkim Baykara, muhtarlarla bir süre sohbet ettikten sonra onları tek tek uğurladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA