Kollar sıvandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kollar sıvandı!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda Önder Ege’nin başkanlığındaki yeni yönetim, önce teknik direktör ile işe başladı.

ALİ ŞANLI

Bu sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele verecek olan Tarsus İdman Yurdu’nda olağan genel kurul ile yönetime gelen Önder Ege başkanlığındaki yeni yönetim işi sıkı tutuyor. 
Genel kurulunun hemen ardından işe koyulan yeni yönetim, takımı emanet edecek teknik direktör konusunda harekete geçti. Yönetimin birkaç görüşme yaptığı, Başkan Ege’nin ayrıca birkaç gün içinde iç ve dış transfer görüşmelerine de başlayacağı öğrenildi. 
Minimum bütçeyle, maksimum başarı elde etmek için kolları sıvadıklarını bildiren Ege, genç, koşan, mücadele veren, arzulu, istekli ve aç bir kadro kurmak istediklerini ifade etti. 
Öte yandan Tarsus idman Yurdu Önder Ege başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Buna göre; Nevzat Çetin As Başkan, Uğur Uyar 2. Başkan(Teknik), Yakup Ateş 2.Başkan (Mali), Gürtan Tandoğan  2.Başkan(Sosyal),  Haydar Aratekin 2.Başkan (İdari), Serkan Demirler Genel Sekreter, Osman Doğan   Muhasip,  Duran Çalışır  Genel Kaptan, Cem Kavalcı Alt Yapı, Sorumlusu, Mücahit Emin Polat  Kulüp Doktoru, Süleyman Sırrı Tanğ Kulüp İdari Amiri oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA