Dünyanın cimnastikçileri geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dünyanın cimnastikçileri geliyor


 

Artistik cimnastik Dünya Kupası Mersin’de yapılacak

Türkiye’de ilk kez Artistik Cimnastik Dünya Kupası Merisn’de yapılacak. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, dünyanın en iyi cimnastikçilerinin 1-3 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek ‘Mersin World Challenge Cup’ta şampiyonluk için mücadele edeceğini bildirdi. 

Federasyon Başkanı Çelen, yaptığı yazılı açıklamada, Mersin’de 2013 yılında organize edilen Akdeniz Oyunları için yaptırılan ve dünyadaki mevcut en güzel cimnastik salonlarından birisi olan Mersin Cimnastik Salonu’nda Uluslararası Cimnastik Federasyonu’nun (FIG) onayı ile bir ilkin gerçekleşeceğini belirtti. Artistik Cimnastik Dünya Challenge Cup müsabakalarının 1-3 Temmuz tarihleri arasında Mersin Cimnastik Salonu’nda yapılacağını ifade eden Çelen, olimpiyatlardan önce yapılacak son resmi müsabaka olma özelliğini taşıyan organizasyonun Türkiye için de çok önemli olduğunun altını çizdi.
Müsabakaya dünyanın çok önemli artistik cimnastik sporcularının katılacağını kaydeden Çelen, “Müsabakalarda ülkemizin son 10 yılımızın lokomotifi Ümit Şamiloğlu, Rio Olimpiyatları’ndaki temsilcilerimiz Ferhat Arıcan ve Tutya Yılmaz, ilk ve tek olimpiyatlarda yarışmış sporcumuz Göksu Üçtaş Şanlı ile beraber İbrahim Çolak, Ahmet Önder, İsa Hamaratçılar, Yunus Emre Gündoğdu, Demet Mutlu, Çağla Altundemir Türkiye’yi temsil edecek” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA