Şık olmadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şık olmadı!


 

Eski Başkan Ali Kahramanlı’nın Mersin İdman Yurdu otobüsüne el koymasına Başkan Çalışkan’dan, “Şık olmadı” tepkisi geldi.

ALİ ŞANLI

Mali açıdan tarihinin en kötü dönemini yaşanan Mersin İdman Yurdu, bu kez de otobüs skandalıyla gündeme oturdu. Eski başkan Ali Kahramanlı, icralardan korumak için üstüne aldığı kulübün otobüsünü şirketinin garajına çektirdi. 
Gelişmeleri değerlendiren MİY Spor Kulübü Başkan Hüseyin Çalışkan, “Bu şık olmadı” diyerek, bu tavrın Kahramanlı’ya yakışmadığını belirtti. 
Otobüsün Mersin İdman Yurdu’nun olduğunu belirten Çalışkan şunları söyledi: “Bu durumu Mersin’de bilmeyen yok. Eski Başkan Ali Kahramanlı, icralardan korumak üzere otobüsü şirketinin üzerine devrini yapmıştı. 2010 model eski bir otobüs. 8 yıl başkanlık yapıp, tarihe ‘Kulübü Süper Lige çıkartan başkan’ olarak geçtiğini ifade eden sayın Kahramanlı’nın bu hareketi hakikaten hiç şık olmadı. Bu durumu herkesin vicdanına ve adaletine bırakıyorum. Kulüp bu durumda iken, tüm gelirimizi kendisinin alacaklarına öderken, bu tavrı göstermesine üzülmemek elde değil” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA