’Sizi düşünüyoruz, geri dönüştürüyoruz’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’Sizi düşünüyoruz, geri dönüştürüyoruz’


 

Mersin’de faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük geri dönüşüm tesislerinden Çevdosan A.Ş., ’Sizi Düşünüyoruz, Geri Dönüştürüyoruz’ sloganıyla Mersin Forum AVM’de etkinlik düzenledi.

Çevdosan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akbaş'ın da katıldığı etkinlik kapsamında, geri dönüşümün doğal çevreye ve ülke ekonomisine olan katkıları dağıtılan bildiriler ve açılan karikatür sergisiyle anlatıldı.

Etkinlikte, geri dönüşümden üretilen hediyeler cam şişe ve cam şişe atık kutusu şeklinde kostümleri olan maskotlar tarafından misafirlere dağıtılarak geri dönüşümün önemi vurgulandı.
Günün sonunda Çevdosan'ın da destek verdiği Akdeniz 3. Göz Gençlik Merkezi tarafından 'Dünyamızı Koruyalım' sloganıyla bilinçlendirme gösterisi yapıldı. Yoğun alkış alan performans sonrasında yapılan konuşmada, insanlara iklim değişikliğinin, tasarrufun ve geri dönüşümün farkında olarak ve bunları önemseyerek yaşamanın dünyayı daha iyi ve daha yaşanılabilir bir yer yapacağı ve ufak şeyler yaparak bile bunun başarıya ulaşabileceği anlatıldı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA