Aydıncık’ın çehresi değişiyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aydıncık’ın çehresi değişiyor!


 

Aydıncık ilçesinin simge mekanlarından liman içi bölgesinde peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları son hızıyla sürdürülüyor.

Haber Merkezi

Aydıncık Belediyesi, kentin çehresini değiştirmeyi sürdürüyor. Göreve geldiği günden bu güne kadar Aydıncık’ın altyapısından üst yapısına kadar önemli çalışmalara imza atan Aydıncık Belediyesi, son olarak kentin simge noktalarından Liman İçi bölgesinde peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı olarak da kullanılan ve içinde Balıkçı Barınağı’nı da barındıran Liman İçi’nde Aydıncık Belediye Başkanlığı tarafından peyzaj projesi çizilerek uygulamaya başlandı. Peyzaj çalışmanın ilk aşaması olan barınağın doğu kısmında bulunan mendireğin fener kısmından başlayarak 3 kademeli set inşa edilecek.   

BAŞKAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Yapılan düzenlemelerle Liman İçi’nin yepyeni bir görünüme kavuşacağını belirten Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, çalışmaları yerinde inceledi. Liman İçi’nin Aydıncık’ın en güzel noktalarından biri olduğunu ifade eden Başkan Aktan, “Aydıncık denildiğinde ilk göze çarpan bölge, Liman İçi bölgesidir. Bu sebeple bu bölgeyi önemsiyoruz. Aydıncık’ın vitrini kabul ettiğimiz Liman İçi’nde balıkçı barınağımız da mevcut. Yaptığımız bu yeni düzenleme sayesinde balıkçı esnafımız da rahat edecek, modern görünümlü bir barınağa sahip olacaklar” dedi. Çalışmaların hızla sürdüğünü söyleyen Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Liman içi’ndeki çalışmalarımızı sezona yetiştirmeyi hedefliyoruz. Aydıncık dışından gelen misafirlerimize yepyeni Liman İçi ve Balıkçı Barınağı ile görsel bir şölen sunma amacındayız. Aydıncık’ta hem altyapı hem de üst yapı anlamında güzel işlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA