Sonunda bu da oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sonunda bu da oldu!


 

90 yıllık koca çınar Mersin İdman Yurdu’nda yaşananlar ‘pes’ dedirtiyor! Eski Başkan Ali Kahramanlı alacaklarına karşılık takım otobüsüne el koydu!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu tarihin ön kötü dönemini yaşıyor. Süper Lig’e veda eden, transfer tahtası kapalı olan, başkan adayı dahi bulamayan, 100 milyon TL civarında borcu olan Kırmızı Lacivertliler şimdi de takım otobüsünü kaybetti! 
Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü eski Başkanı Ali Kahramanlı, alacaklarına karşılık takım otobüsüne el koydu. Kahramanlı, otobüsün üstündeki giydirmeleri çıkartarak aracı, kendine ait tır garajına çektirdi. 

ŞAHİN YAPAMADI KAHRAMANLI YAPTI
Takım otobüsüne daha önce iki defa icra işlemi yaptıran eski kaleci Ahmet  Şahin bunda başarı olamamıştı. İlk olarak karşılaşma için Kayseri'ye giden kırmızı lacivertli takımı buradaki otelde icra memurları karşılamıştı. Memurlar, polis nezaretinde Mersin İdman Yurdu'nun 33 SY 033 plakalı takım otobüsüne haciz işlemi uygulamış, tespit tutanağı tutan icra memurları, kulüp yetkililerinden ödeme taahhüdü alarak otelden ayrılmıştı. 

TAKIM OTOBÜSSÜZ KALDI
MİY kafilesi 24 Nisan'da da Sivas'ta oynadığı Medicana Sivasspor karşılaşmasından önce kulüp malzemelerine yine Ahmet Şahin'in alacaklarına karşılık haciz konulmasıyla şok yaşamıştı. Tüm bu sorunları aşan Kırmızı Şeytanlar eski Başkanları Ali Kahramanlı’nın üzerine kayıtlı olan takım otobüsünü bu defa kurtaramadı. Değeri 300-400 bin TL olan otobüse el konulması ile Mersin İdman Yurdu takımı otobüssüz kaldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA