Ramazan coşkusu bu kez Yenişehir’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ramazan coşkusu bu kez Yenişehir’de


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında, birlik, beraberlik ve hemşehricilik bilincini, Ramazan ayının manevi havası ile birleştiren ‘Mahallede Ramazan’ etkinlikleri merkez ilçelerde devam ediyor.

Aydıncık, Bozyazı ve Anamur’dan sonra Yenişehir’de düzenlenen iftar ve Ramazan etkinliği Yenişehir Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Yenişehir halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin eski milletvekili Ali Öz, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Zeki Öztürk, Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Burhanettin Kocamaz, Ramazan ayının manevi ruhunun insanları birleştirdiğini belirterek, “Ramazan ayı çok hayırlı bir ay bir gecesi bir aydan daha hayırlı. İnsanlara paylaşmayı öğretirken insanları mekan ve gönül anlamında hoşgörü ile birleştiriyor. Bu kadar önemli bir ayda hep birlikte dua edelim ki ülkemize barış huzur ve kardeşlik gelsin” dedi.
Mersin’i hak ettiği seviyeye ulaştırmak için çalıştıklarını bunun yanında geçmişle gelecek arasında köprü kuracak etkinliklere imza attıklarını ifade eden Kocamaz, “Bizim olduğumuz yerde barış sevgi ve kardeşlik olur. Sizlere hizmet etmekten Mersin’i hak ettiği seviyeye getirmek için gece gündüz çalışmaktan onur duyuyoruz. Bu çalışmaların yanında geçmiş ve gelecek arasında köprü oluşturmak adına birçok etkinliği sizlerle buluşturuyoruz. Bizlerin görevi bu kenti bizden sonraki nesillere daha iyi noktalarda teslim etmek. Allah çıktığımız bu hizmet yarışında bizleri mahcup etmesin. Hepinizin mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.
Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi ile başlayan programda ünlü hafızlar Yenişehir halkının gönüllerine seslenirken, Semazen gösterisi ise izleyenleri büyüledi. Sema gösterisinin ardından sahne alan sanatçı Kadir Somer seslendirdiği şarkılar ile Yenişehir halkına keyifli bir akşam yaşattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA