MİY’e bakan yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’e bakan yok!


 

Son çare Bakan Lütfi Elvan’ın takıma sahip çıkarak, yönetim krizinin son bulması beklenirken, kente gelen Elvan, MİY’i ağzına dahi almadı!

ALİ ŞANLI

Süper Lig'e veda etmesinin ardından Olağanüstü Genel Kurul kararı alan ancak iki kez iptal eden Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü’nde ki yönetim krizi sürüyor!
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, “Ben elimden gelen desteği verdim” diyerek, OPET ve Mersin Uluslar arası Liman İşletmeciliği A.Ş.’ye (MIP) yaptığı takıma sahip çıkmaya çağrısı da karşılık bulmamıştı.
Kocamaz ayrıca Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’a gönderme yapmış ve takımın içinde bulunduğu durumdan kurtarılması için göreve çağırmıştı. 
Bu çağrıdan birkaç gün sonra kente gelen Elvan ise MİY ile ilgili hiçbir temasta bulunmadı. Kırmızı-Lacivaretli camiada tüm gözlerin çevrildiği ve yapacakları merakla beklenen Bakan Elvan’ın, MİY’i ağzına dahi almaması tepki topladı. 

SORUNLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR
Öte yandan Mersin İdman Yurdu’nu yeni sezon öncesinde bir çok sorun bekliyor. Öncelikle mevcut oyuncuların sözleşmelerinin devam etmesi ve onları takımda tutabilmek için ücretlerinin ödenmesi gerekiyor. Bu ücretlerin ödenmemesi takdirde Sadiku, Khalili ve kalcei Muammer gibi oyuncular serbest kalabilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA