Sahil var plaj hentbolu yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahil var plaj hentbolu yok!


 

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan adayı Cenap Serdar; “Mersin Plaj Hentbolunun başkenti olacak” diyerek yola çıktı.

Haber Merkezi

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan adayı Ankaralı iş adamı Cenap Serdar; son on 5 yıldır Türkiye’de hentbolun bitme noktasına geldiğini belirterek, Türk Hentboluna diriliş hareketini kazandırmak için yola çıktıklarını söyledi.

Diriliş hareketi kapsamında büyük önem verdikleri  Mersin’de Hızır Sağlık Meslek Lisesi sahibi Filiz Aydoğdu Aslan’ı yönetim listesine aldıklarını,  Çukurova Genç İşadamları Derneği (ÇUGİDER) Başkanı Serhat Yüce ile de sponsorluk görüşmelerinde bulunduklarını ifade eden Serdar, “Türkiye’de ikinci kez bir bayan federasyon yönetim kurulu listesinde kendine yer buluyor. Türk hentboluna uzun yıllar sonra ‘hanım eli’nin değmesine vesile olan bir başkan adayı olmanın haklı gururunu yaşıyorum” dedi.

 

MERSİN ‘’PLAJ HENTBOLÜ’’ İLE TANIŞACAK

Yönetim kurulu listesinde yer verdiği Filiz Aydoğdu Aslan’a gerçekleştirdiği ziyarette yapacakları projelerle ilgili bilgi veren Cenap Serdar, Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip Mersin’de plaj hentbolunu harekete geçireceklerini söyledi. Türkiye’nin 2010 yılında Antalya Alanya’da yapılan Plaj Hentbolunda Dünya üçüncülüğünü elde ettiğini ancak bu tarihten itibaren federasyonun duyarsızlığı nedeniyle Türk hentbolunun hızla gerilediğini kaydeden Serdar; “İlk hedefimiz bir tane dahi delegemiz olmayan Mersin’de plaj hentbolunu hayata geçirmek ve Mersin’i plaj hentbolunun başkenti yapmak. Hatırlarsanız Mersin’de gerçekleştirilen Akdeniz Oyunları’nda hentbol karşılaşmaları Adana’da yapıldı. Neden; çünkü Mersin’de hentbolla ilgili hiçbir tesis yok. İşte biz bu tesisleri Akdeniz’in bu güzel kentine kazandıracağız. Bizlerin amacı oy toplamak değil, Türk hentbolunu ayağa kaldırmaktır” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA